Arsenal ocupă locul 15 în clasamentul din Premier League, cu doar 13 puncte strânse după 12 etape parcurse, la doar două poziții distanță de locurile destinate retrogradării. Trupa de pe Emirates este fără doar și poate într-o criză de proporții. Din acest motiv, Mikel Arteta caută soluții disperate, și pare că a găsit jucătorul care să rezolve o bună bucată din problemele "tunarilor".
Arsenal este pe urmele unui tânăr fotbalist de mare perspectivă de la Porto. Este vorba despre mijlocașul Fabio Vieira, în vârstă de 20 de ani. Presa din Marea Britanie transmite că șefii lui Arsenal sunt hotărâți să-l aducă pe portughez în Premier League în fereastra de transferuri din iarnă. Această mutare este foarte probabil să se întâmple, mai ales la insistențele lui Mikel Arteta, tehnicianul spaniol de pe banca tehnică a "tunarilor".

Mikel Arteta le cere șefilor lui Arsenal întăriri în fereastra de mercato din iarnă

Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23
Publicația portugheză Record a precizat de altfel că Vieira este în capul listei de transferuri pentru Arsenal. Mai mult, rezultatele înregistrate de trupa lui Arteta i-a făcut pe "tunari" să fie de acord chiar și cu plata clauzei de 29 de milioane de euro a lui Vieira. Totuși, Arsenal va avea de înfruntat și concurența pentru semnătura mijlocașului portughez, asta pentru că și cei dela Maseille vor să-l transfere, în timp ce șefii lui Porto vor să facă orice pentru a-și păstra "bijuteria" pe Estadio do Dragao.
Mijliocașul, cotat la 7 milioane de euro potrivit Transfermarkt, poate juca atât în centru, cât și în dreapta. El și-a arătat calitățile în cadrul academiei lui Porto și a debutat la prima echipă la finalul sezonului trecut. În prezent, Fabio Vieria face deja parte din topul celor mai buni tineri fotbaliști portughezi. Internațional U21 pentru Portugalia, Vieria a fost urmărit îndeaproape de scouterii lui Arsenal pentru mai mult timp și sunt acum pregătiți să facă pasul cel mare. Vieira a înscris un singur gol în acest sezon – în Champions League contra lui Olympiacos, însă a bifat 12 apariții în toate competițiile anul acesta.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55
Liga
Real Madrid vrea să-și ia un fundaș din Premier League! Oferta pe care au pregătit-o "galacticii"
28/03/2022 LA 09:10