Nicolas Pepe a fost eliminat în duelul Leeds - Arsenal în minutul 51, după ce l-a lovit cu capul pe Alioski. Impactul nu a fost puternic, dar gestul a fost unul oribil, astfel că arbitrul l-a eliminat.
A fost al 5-lea cartonaş roşu de la sosirea lui Arteta pe Emirates, în decembrie anul trecut, londonezii primind cu două mai multe eliminări decât orice altă formaţie din Premier League în această perioadă.
Arteta a fost extrem de supărat pe fotbalistul francez transferat de la Lille şi a catalogat gestul său drept "iresponsabil".
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
27/09/2021 LA 07:52
"Având în vedere cât de devreme a fost eliminat Pepe, ne mulţumim cu acest egal. E inacceptabil ce a făcut Nicolas, pur şi simplu inacceptabil, i-am şi spus asta", a explicat tehnicianul lui Arsenal, la microfonul Sky Sports.

Nicolas Pepe, gest oribil în Leeds-Arsenal. Arbitrul a consultat VAR-ul și l-a eliminat

Arteta, despre partida Leeds-Arsenal 0-0

Arsenal nu a marcat în 4 din ultimele 5 partide din Premier League, iar mulţi vorbesc deja despre faptul că echipa e în criză, iar tehnicianul spaniol nu are cheia pentru a schimba ceva fundamental.
În ciuda partidei slabe de pe Elland Road, Arteta spune că rezultatul l-a mulţumit, fiind obţinut în circumstanţe speciale.
"În prima repriză au existat două părţi distincte. Am început mai bine, am dominat şi ne-am creat ocazii. Apoi, ne-au pus în dificultate, au avut câteva spaţii şi noi am suferit. În repriza a doua, am rămas repede în "10" şi am încercat cât mai mult să ne protejăm şi să sperăm că putem conta pe contra-atac", a mai spus Arteta.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
27/09/2021 LA 04:35
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55