Jose Mourinho a redevenit "The Special One". Portuhezul a reușit s-o ducă pe Tottenham pe primul loc în Premier League, iar unul dintre motivele pentru care s-a întâmplat acest lucru este forma de zile mari a lui Harry Kane. Căpitanul naționalei Angliei are un debut fabulos de sezon, cu 13 goluri marcate și 11 pase decisive în 15 meciuri jucate în toate competițiile.
Ashley Cole susține că forma lui Harry Kane se datorează faptului că atacantul a primit un impuls uriaș de încredere de la Jose Mourinho, acesta fiind un punct forte al antrenorului portughez. Cole aseamănă situația lui Kane de acum, cu cea a lui Frank Lampard din urmă cu 16 ani, când Mourinho devenea antrenorul lui Chelsea.
"Mi se pare că Mourinho face la Tottenham exact la fel ca la Chelsea. Modul în care lucrează cu Kane îmi amintește de felul în care o făcea cu Frank Lampard, când îi spunea că poate ajuta echipa să câștige trofee, dar că trebuie să creadă în acest lucru.", a declarat Ashley Cole pentru Coral Bookmakers.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
https://i.eurosport.com/2020/10/27/2923147.jpg

Ashley Cole: "Asta i-a dat lui Frank încredere"

Fostul internațional englez a explicat amănunțit cum i-a oferit Mourinho încredere lui Frank Lampard: "Când a venit pentru prima dată la Chelsea, l-a luat pe Frank într-o parte și i-a spus că este unul dintre cei mai buni jucători din lume și că îl va transforma în cel mai bun. Asta i-a dat lui Frank încrederea de a-și duce jocul la un alt nivel și puteți vedea aceleași caracteristici în relația pe care Jose o are acum cu Harry Kane".
Tottenham are un start de sezon aproape perfect. Echipa e calificată în sferturile Cupei Ligii Angliei, aproape calificată în primăvara Europa League și este lider în Premier League.
Pentru echipa lui Mourinho urmează un meci extrem de greu pe Stamford Bridge, stadionul fostei sale echipe. Chelsea-Tottenham este duminică, 29 noiembrie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player, cu începere de la ora 18:30.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2944147.jpg
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59
Serie A
Jose Mourinho și-a ales favorita la titlu în Serie A! "Mi-ar plăcea să câștige"
25/04/2022 LA 04:59