Bugetele marilor cluburi au fost serios afectate de criza generată de pandemie, astfel că jucătorii liberi de contract vor fi mai curtați ca niciodată în următoarele perioade de mercato. Este și cazul lui Georginio Wijnaldum, care nu își va prelungi contractul cu Liverpool, scadent în vara anului viitor.
Olandezul a fost aproape de Barcelona înainte de acest sezon, dar catalanii au refuzat să-i plătească lui Liverpool 25-30 de milioane de € în schimbul său, astfel că acesta a rămas la echipa lui Klopp.
Ronald Koeman îl apreciază foarte mult pe mijlocașul de 30 de ani, pe care îl cunoaște foarte bine de la echipa națională a Olandei și speră în continuare că îl va putea convinge să meargă la Barcelona la finalul acestui sezon.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Cu cine s-a înțeles Liverpool
ACUM O ORĂ

Wijnaldum este dorit de Barcelona și Inter

Real Madrid și Inter, interesate de Wijnaldum

Acest lucru nu va fi deloc simplu însă, deoarece pe fir au intrat cel puțin alte 2 forțe de pe continent. Corriere dello Sport scrie că Inter și Real Madrid sunt și ele interesate de serviciile batavului, astfel că va fi o luptă în 3 pentru semnătura sa.
În plus, viitorul lui Koeman la Barcelona este deocamdată incert. Olandezul a fost adus pe Camp Nou de către Jose Maria Bartomeu, care între timp a demisionat de la conducerea clubului. În ianuarie vor avea loc alegeri pentru postul de președinte și fiecare candidat promite schimbări majore în cadrul clubului, astfel că nu este exclus ca Ronald Koeman să fie îndepărtat în vară, mai ales dacă rezultatele din acest sezon nu vor fi de partea sa.
În aceste condiții, ajungerea lui Wijnaldum la Barcelona ar fi mai puțin probabilă, iar olandezul va trebui să ia în calcul și alte oferte. Până își va decide viitorul, mijlocașul continuă să fie o piesă de bază în echipa lui Klopp, mai ales în această perioadă când lotul "cormoranilor" este măcinat de accidentări.
Wijnaldum a ajuns în 2016 la Liverpool de la Newcastle, în schimbul a 25 de milioane de €. În acest sezon, olandezul a jucat în toate cele 8 meciuri ale "cormoranilor" din Premier League, dar și în cele 3 dispute din Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 2 ORE
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
ACUM 4 ORE