Starul lui Liverpool, Mohamed Salah, a ieșit pozitiv la Covid-19 săptămâna trecută, în urma testelor efectuate la echipa națională a Egiptului. Atacantul nu a prezentat niciun fel de simptome, iar astăzi a fost supus unui nou test, dar rezultatul a fost din nou pozitiv, astfel că revenirea sa pe teren se va amâna cu cel puțin o săptămână.
"Astăzi, Mohamed Salah, vedeta echipei naționale și a clubului englez Liverpool, a efectuat un nou test pentru a detecta virusul COVID-19, dar rezultatul a fost din nou pozitiv", s-a specificat într-un comunicat al Federației Egiptene.
În urma rezultatului pozitiv de săptămâna trecută era clar că Salah va lipsi de la Liverpool în meciul din week-end cu Leicester, însă gruparea engleză spera ca egipteanul să reia antrenamentele cu echipa lui Klopp de luni, dacă va avea un test negativ în aceste zile.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Cum acest lucru nu s-a întâmplat, revenirea se amână, iar Salah va rata și meciurile cu Atalanta din Champions League, respectiv Brighton, din etapa a 10-a din Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/10/19/2918147.jpg

Liverpool are lotul decimat

Vestea infectării cu Covid-19 a lui Salah a venit cum nu se poate mai prost pentru Liverpool. Campionii Angliei au lotul decimat de accidentări și un program infernal în următoarea periaodă, astfel că orice absență este extrem de importantă, mai ales când vorbim de jucători exponențiali.
La începutul sezonului, Liverpool l-a pierdut pe Virgil van Dijk, stâlpul apărării, pentru tot restul stagiunii. Au urmat apoi accidentări pentru Joel Matip, Joe Gomez, Fabinho și Trent Alexander Arnold.
Matip abia a revenit însă a rămas între timp singurul fundaș central veritabil din lotul lui Klopp. Germanul va apela cel mai probabil la o improvizație în centrul apărării, cu Wijnaldum sau Jordan Henderson din moment ce nici Fabinho nu este disponibil.
Trent Alexander Arnold va lipsi cel puțin o lună în timp ce Joe Gomez, care s-a accidentat la naționala Angliei, va absenta minim șase luni. În aceste condiții, o absența a unui jucător atât de important precum Salah va afecta cu siguranță echipă, cel puțin din punct de vedere moral.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26