Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O nouă lovitură pentru Liverpool! Mo Salah a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/11/2020 la 20:43 GMT+2

Mohamed Salah a fost depistat pozitiv cu COVID-19, acesta fiind doar cel mai recent jucător din lotul lui Jurgen Klopp care va fi indisponibil în perioada următoare.

Mo Salah (FC Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

UPDATE. Imagini controversate cu Salah înainte să fie depistat pozitiv

Conform Egypt Today, Salah a mers la nunta fratelui său înainte să fie depistat cu coronavirus iar imaginile video arată cum nimeni nu poartă mască sau respectă distanțarea socială. Egipteanul a fost aspru criticat pe rețelele sociale.
Federația din Egipt a confirmat astăzi că Mohamed Salah a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Jucătorul lui Liverpool este, deocamdată, a simptomatic. Egiptenii au precizat că niciun alt jucător din lot nu a fost depistat pozitiv. Egipt va juca sâmbătă cu Togo în preliminariile pentru Cupa Africii.
Salah este, cel mai probabil, cel mai important jucător al cormoranilor în aceste momente. Egipteanul va fi nevoit să se autoizoleze 14 zile și doar după ce va avea un test negativ se va putea întoarce la antrenamente alături de colegii de la Liverpool.

Situația se înrăutățește la Liverpool

Vestea vine într-un moment extrem de dificil pentru managerul Jurgen Klopp. La începutul sezonului, Liverpool l-a pierdut pe Virgil van Dijk, stâlpul apărării, pentru tot restul stagiunii. Au urmat apoi accidentări pentru Joel Matip, Joe Gomez, Fabinho și Trent Alexander Arnold.
Matip abia a revenit însă a rămas între timp singurul fundaș central veritabil din lotul lui Klopp. Germanul va apela cel mai probabil la o improvizație în centrul apărării, cu Wijnaldum sau Jordan Henderson din moment ce nici Fabinho nu este disponibil.
Trent Alexander Arnold va lipsi cel puțin o lună în timp ce Joe Gomez, care s-a accidentat la naționala Angliei, va absenta minim șase luni. În aceste condiții, o absența a unui jucător atât de important precum Salah va afecta cu siguranță echipă, cel puțin din punct de vedere moral.
Diogo Jota va juca cel mai probabil ca titular după pauza internațională în aceste condiții, dar Klopp este cu siguranță furios că în condițiile unei pandemii, FIFA și UEFA au hotărât că pauza internațională este una necesară.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo