Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bellerin a ajuns la capătul răbdării la Arsenal: "Echipele nu ne bat, ne învingem singuri"

Cristian Mihală

Actualizat 09/04/2021 la 14:34 GMT+3

Sferturile de finală ale Europa League au programat joi seara meciurile primei manșe. Surpriza serii s-a produs la Londra, unde Slavia Praga, cu Nicolae Stanciu titular, a reușit să smulgă un rezultat de egalitate în fața "tunarilor" de la Arsenal. Hector Bellerin a avut un discurs extrem de dur la adresa propriei echipe.

Hector Bellerin of Arsenal during a pre season friendly between Arsenal and Aston Villa

Credit imagine: Getty Images

Meciul de pe Emirates a fost dominat integral de gazde, băieţii lui Arteta ratând nepermis de mult. Cehii au replicat în câteva rânduri tăios, dar acțiunile lor au fost blocate de portar sau au ocolit puțin buturile lui Leno. Eforturile londonezilor au dat roade abia în minutul 86, când Nicolas Pepe a fructificat un contraatac colectiv, cu un șut din interiorul careului. Slavia a reacționat imediat, întâi cu șutul în bară, al lui Provod (min. 90+3), și mai apoi cu golul egalizator din ultimul minut suplimentar, marcat de Holes, la capătul unei centrări din corner.
Arsenal a scăpat din nou printre degete o partidă pe care părea că o va câştiga, iar Hector Bellerin, fundaşul dreapta al formaţiei lui Arteta pare că a ajuns la capătul răbdării.
"Echipele nu ne bat, noi pierdem meciurile, ne învingem singuri. Nu e prima oară când se întâmplă aşa ceva. Nu putem să controlăm şi să manageriem rezultatele", a spus Bellerin la BT Sport.

Bellerin, după Arsenal - Slavia 1-1: "Ne vom face treaba la Praga"

Partea pozitivă e că Arsenal a dominat, şi-a creat ocazii şi şi-a menţinut concentrarea pentru a marca un gol important. Chiar dacă ultimele minute au arătat încă o dată lipsa de experienţă şi de maturitate a londonezilor, Bellerin e convins că la Praga partida va arăta altfel.
"Cred totuşi că am avut meciul sub control, mai puţin ultimele 5 minute. Am avut şanse să marcăm, am reuşit să o facem, dar ne-am pus singuri în această situaţie. De mai multe ori am avut meciurile în mână şi le-am cedat, le-am permis adversarilor să revină", a mai spus Bellerin, care a terminat totuşi într-o notă optimistă: "Vom merge la Praga şi ne vom face treaba. Va fi un alt meci, sunt convins că vom înscrie, joi nu a fost seara noastră".
Până la returul cu Stanciu&Co, Arsenal are meci în Premier League: duminică, în direct pe Eurosport 1 şi pe Eurosport Player, "tunarii" întâlnesc în deplasare lanterna roşie, Sheffield United.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo