Meciul de pe Emirates a fost dominat integral de gazde, băieţii lui Arteta ratând nepermis de mult. Cehii au replicat în câteva rânduri tăios, dar acțiunile lor au fost blocate de portar sau au ocolit puțin buturile lui Leno. Eforturile londonezilor au dat roade abia în minutul 86, când Nicolas Pepe a fructificat un contraatac colectiv, cu un șut din interiorul careului. Slavia a reacționat imediat, întâi cu șutul în bară, al lui Provod (min. 90+3), și mai apoi cu golul egalizator din ultimul minut suplimentar, marcat de Holes, la capătul unei centrări din corner.
Arsenal a scăpat din nou printre degete o partidă pe care părea că o va câştiga, iar Hector Bellerin, fundaşul dreapta al formaţiei lui Arteta pare că a ajuns la capătul răbdării.
"Echipele nu ne bat, noi pierdem meciurile, ne învingem singuri. Nu e prima oară când se întâmplă aşa ceva. Nu putem să controlăm şi să manageriem rezultatele", a spus Bellerin la BT Sport.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 15 MINUTE

Bellerin, după Arsenal - Slavia 1-1: "Ne vom face treaba la Praga"

Partea pozitivă e că Arsenal a dominat, şi-a creat ocazii şi şi-a menţinut concentrarea pentru a marca un gol important. Chiar dacă ultimele minute au arătat încă o dată lipsa de experienţă şi de maturitate a londonezilor, Bellerin e convins că la Praga partida va arăta altfel.
"Cred totuşi că am avut meciul sub control, mai puţin ultimele 5 minute. Am avut şanse să marcăm, am reuşit să o facem, dar ne-am pus singuri în această situaţie. De mai multe ori am avut meciurile în mână şi le-am cedat, le-am permis adversarilor să revină", a mai spus Bellerin, care a terminat totuşi într-o notă optimistă: "Vom merge la Praga şi ne vom face treaba. Va fi un alt meci, sunt convins că vom înscrie, joi nu a fost seara noastră".
Până la returul cu Stanciu&Co, Arsenal are meci în Premier League: duminică, în direct pe Eurosport 1 şi pe Eurosport Player, "tunarii" întâlnesc în deplasare lanterna roşie, Sheffield United.
https://i.eurosport.com/2021/04/07/3024917.jpg
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24