După ce confruntările cu Rennes, din Europa League, și cu Brighton, Premier League, au fost amânate, trupa lui Conte nu va juca nici partida de pe terenul lui Leicester.
Situația de la clubul londonez s-a îmbunătățit doar parțial, doar doi dintre jucătorii bolnavi de COVID-19 fiind acum cu teste negative și revenind la antrenamente.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 16 ORE
Decizia a fost luată însă din cauza faptului că Leicester se confruntă acum cu mari probleme legate de coronavirus. De altfel, în conferința de presă de ieri, Brendan Rodgers a avut un discurs destul de dur în privința deciziilor Premier League, care ar favoriza doar echipele mari.
"În ceea ce privește jucătorii, managerii și antrenorii, cu toții vrem să jucăm. Dar, în cele din urmă, sănătatea unui jucător este prioritatea tuturor. Dacă aveți jucători la dispoziție, obțineți un produs mai bun", a spus tehnicianul lui Leicester, care a fost de părere că următoarele două etape din Premier League ar trebui amânate, astfel încât lucrurile să fie controlate.
Liga Engleză a declarat luni că în perioada 6-12 decembrie, 3.805 de jucători și membrii din personalul cluburilor au fost testați, existând 42 de noi cazuri pozitive descoperite. Vorbim de cea mai mare cifră săptămânală de când datele au început să fie raportate, în mai 2020.
Regulile Ligii prevăd că, dacă o echipă nu poate alinia 14 jucători, atunci un joc poate fi amânat, deși sunt luați în considerare și alți factori, precum impactul asupra pregătirii și dacă a existat sau nu un "focar incontrolabil".
În această etapă, s-au amânat deja două partide - Brentford - United și Burnley - Watford -, astfel că Leicester - Spurs e a treia dispută cu aceeași soartă.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
IERI LA 09:49
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33