Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brighton - Tottenham, amânat din cauza focarului de COVID-19 de la Spurs

Cristian Mihală

Publicat 10/12/2021 la 10:22 GMT+2

Meciul pe care echipa Tottenham Hotspur trebuia să-l dispute duminică, în deplasare, împotriva formaţiei Brighton & Hove Albion, a fost amânat din cauza unui focar de Covid-19 cu care se confruntă clubul londonez.

Son Heung-min of Tottenham Hotspur reacts during the Premier League match between Brighton & Hove Albion and Tottenham Hotspur at American Express Community Stadium on January 31, 2021 in Brighton, United Kingdom. Sporting stadiums around the UK remain un

Credit imagine: Getty Images

Acesta este al doilea meci al lui Tottenham amânat în această săptămână, după cel cu formaţia franceză Stade Rennes, din cadrul competiţiei Europa Conference League, care nu s-a mai jucat joi seara.
Conducerea Premier League a a precizat că a luat decizia amânării partidei dintre Brighton și Tottenham "la recomandarea consilierilor medicali, punând pe primul plan sănătatea jucătorilor şi a personalului", conform unui comunicat.
Opt jucători şi cinci angajaţi ai clubului englez au fost testaţi pozitiv la Covid-19 în ultimele zile, iar oficialii lui Tottenham au decis, în aceste condiţii, să amâne partida cu Rennes, programată la Londra.
Nu se ştie deocamdată dacă vor fi afectate şi următoarele meciuri ale lui Tottenham, programate pe 16 şi 19 decembrie, împotriva formaţiilor Leicester City şi FC Liverpool, în Premier League. În presa britanică, există informații că sunt șanse ca disputa cu trupa lui Brendan Rodgers să fie și ea amânată, mai ales că și "vulpile" se confruntă, la rândul lor, cu un focar de coronavirus.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo