Acesta este al doilea meci al lui Tottenham amânat în această săptămână, după cel cu formaţia franceză Stade Rennes, din cadrul competiţiei Europa Conference League, care nu s-a mai jucat joi seara.
Conducerea Premier League a a precizat că a luat decizia amânării partidei dintre Brighton și Tottenham "la recomandarea consilierilor medicali, punând pe primul plan sănătatea jucătorilor şi a personalului", conform unui comunicat.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Opt jucători şi cinci angajaţi ai clubului englez au fost testaţi pozitiv la Covid-19 în ultimele zile, iar oficialii lui Tottenham au decis, în aceste condiţii, să amâne partida cu Rennes, programată la Londra.
Nu se ştie deocamdată dacă vor fi afectate şi următoarele meciuri ale lui Tottenham, programate pe 16 şi 19 decembrie, împotriva formaţiilor Leicester City şi FC Liverpool, în Premier League. În presa britanică, există informații că sunt șanse ca disputa cu trupa lui Brendan Rodgers să fie și ea amânată, mai ales că și "vulpile" se confruntă, la rândul lor, cu un focar de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53