Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Breaking news: Partida Manchester City - West Ham a fost amânată din cauza condițiilor meteo

Irina Aldea

Actualizat 09/02/2020 la 14:21 GMT+2

Partida dintre Manchester City și West Ham din etapa cu numărul 26 din Premier League a fost amânată din cauza condițiilor meteo.

Manchester City v Liverpool – Premier League – Etihad Stadium

Credit imagine: PA Sport

Partida dintre Manchester City si West Ham care era programată pentru astăzi de la ora 18.30 a fost amânată din cauza furtunii Ciara. Premier League a anunțat în urmă cu puțin timp ca partida dintre Manchester City și West Ham nu se va mai disputa astăzi. Condițiile meteo fac imposibil ca meciul să se dispute în siguranță. Marea Britanie a fost lovită în acest weekend de Furtuna Ciara, ce a declanșat 200 de avertismente de inundații și vânturi puternice cu viteza de până la 145km/h.
De asemenea, toate cele 6 partide din Womens Premier League au fost amânate.
"Din cauza condițiilor meteo extreme și în interesul suporterilor și al siguranței personalului, meciul de astăzi a fost amânat. Această decizie a fost luată de responsabilul de siguranță al echipei Manchester City, în urma consultării cu părțile interesate și oficialii clubului West Ham United. Informații suplimentare privind reprogramarea meciului de astăzi vor fi publicate în curând", se arată în comunicatul lui Man City.
La ora acestui anunț, partida dintre Sheffield United și Bournemouth rămâne programată pentru ora 16.00, urmând să fie transmisă în direct de Eurosport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo