Partida dintre Manchester City si West Ham care era programată pentru astăzi de la ora 18.30 a fost amânată din cauza furtunii Ciara. Premier League a anunțat în urmă cu puțin timp ca partida dintre Manchester City și West Ham nu se va mai disputa astăzi. Condițiile meteo fac imposibil ca meciul să se dispute în siguranță. Marea Britanie a fost lovită în acest weekend de Furtuna Ciara, ce a declanșat 200 de avertismente de inundații și vânturi puternice cu viteza de până la 145km/h.
De asemenea, toate cele 6 partide din Womens Premier League au fost amânate.
Premier League
Cele două mari secrete ale formei lui Haaland! "Farfuria lui a fost mereu un munte de mâncare"
ACUM 18 ORE
"Din cauza condițiilor meteo extreme și în interesul suporterilor și al siguranței personalului, meciul de astăzi a fost amânat. Această decizie a fost luată de responsabilul de siguranță al echipei Manchester City, în urma consultării cu părțile interesate și oficialii clubului West Ham United. Informații suplimentare privind reprogramarea meciului de astăzi vor fi publicate în curând", se arată în comunicatul lui Man City.
La ora acestui anunț, partida dintre Sheffield United și Bournemouth rămâne programată pentru ora 16.00, urmând să fie transmisă în direct de Eurosport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
IERI LA 16:47
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15