Înlocuirea lui Wenger cu Emery a fost o greșeală! Arsenal nu a progresat deloc în cele 14 luni în care spaniolul a antrenat pe Emirates, iar patronul american Stan Kroenke caută acum o soluție pe termen lung.
https://i.eurosport.com/2019/07/17/2640442.jpg

Ljungberg, doar o soluție de avarie

Premier League
Analiză tactică | Brendan Rodgers, geniul norocos
02/12/2019 LA 15:48
După demiterea lui Emery, consiliul de administrație de la Arsenal l-a numit pe suedezul Freddie Ljungberg. Acesta a fost secundul lui Emery, dar nu este văzut ca o soluție de viitor. Fost jucător timp de 9 ani la Arsenal, Ljungberg preia echipa ca interimar de pe locul 8, la 8 puncte de locurile de Champions League.
https://i.eurosport.com/2019/11/09/2713555.jpg

Rodgers, varianta perfectă

Brendan Rodgers are toate atuurile pentru a deveni noul maanger al lui Arsenal. Faptul că are deja experiența conducerii unei echipe uriașe, Liverpool, trofeele cucerite la Celtic, dar mai ales extraordinarul început de sezon de la Leicester îl recomandă pe Rodgers pentru postul de manager la Arsenal.
Lista de pe masa șefilor lui Arsenal este lungă, dar începe cu Brendan Rodgers și continuă cu Mikel Arteta, Patrick Vieira, Max Allegri, Nuno Espirito Santo, Mauricio Pochettino și Carlo Ancelotti. Clubul londonez îl va lasă, însă, pe Ljungberg cel puțin trei meciuri.
Un lucru este evident. Faptul că Unai Emery avea dificultati de exprimare în limba engleză a fost un mare handicap. Deși francez, Arsene Wenger a avut, din acest punct de vedere, un impact imediat. Arsenal caută același lucru, un manager care să aibă rezultate rapid!
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
21/09/2021 LA 07:55