Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brendan Rodgers este dorit de Arsenal. "Cautăm un manager care să stea cât Wenger"

Ion Alexandru

Actualizat 30/11/2019 la 10:06 GMT+2

Parcursul extraordinar al lui Rodgers la Leicester este o carte de vizită excepțională pentru managerul nord-irlandez. Arsenal l-a demis pe Unai Emery și acum caută omul potrivit pentru a duce mai departe moștenirea lui Arsene Wenger.

Former Celtic boss Brendan Rodgers

Credit imagine: PA Sport

Înlocuirea lui Wenger cu Emery a fost o greșeală! Arsenal nu a progresat deloc în cele 14 luni în care spaniolul a antrenat pe Emirates, iar patronul american Stan Kroenke caută acum o soluție pe termen lung.
Freddie Ljungberg

Ljungberg, doar o soluție de avarie

După demiterea lui Emery, consiliul de administrație de la Arsenal l-a numit pe suedezul Freddie Ljungberg. Acesta a fost secundul lui Emery, dar nu este văzut ca o soluție de viitor. Fost jucător timp de 9 ani la Arsenal, Ljungberg preia echipa ca interimar de pe locul 8, la 8 puncte de locurile de Champions League.
rodgers

Rodgers, varianta perfectă

Brendan Rodgers are toate atuurile pentru a deveni noul maanger al lui Arsenal. Faptul că are deja experiența conducerii unei echipe uriașe, Liverpool, trofeele cucerite la Celtic, dar mai ales extraordinarul început de sezon de la Leicester îl recomandă pe Rodgers pentru postul de manager la Arsenal.
Lista de pe masa șefilor lui Arsenal este lungă, dar începe cu Brendan Rodgers și continuă cu Mikel Arteta, Patrick Vieira, Max Allegri, Nuno Espirito Santo, Mauricio Pochettino și Carlo Ancelotti. Clubul londonez îl va lasă, însă, pe Ljungberg cel puțin trei meciuri.
Un lucru este evident. Faptul că Unai Emery avea dificultati de exprimare în limba engleză a fost un mare handicap. Deși francez, Arsene Wenger a avut, din acest punct de vedere, un impact imediat. Arsenal caută același lucru, un manager care să aibă rezultate rapid!
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo