Brighton s-a salvat de la retrogradare cu trei etape rămase de disputat din Premier League, astfel că finalul de sezon a fost unul destul de liniștit.
Totuși, Graham Potter vrea mai mult de la formația sa, iar oficialii par dispuși la eforturi financiare deosebite pentru a alcătui o echipă de mijlocul clasamentului, care să nu aibă emoții privind coborârea în Championship.
În ultimele zile, Brighton a rezolvat transferurile lui Adam Lallana (Liverpool) și Joel Veltman (Ajax), iar acum pregătesc o mutare care se poate transforma într-un pariu câștigat. Oficialii "pescărușilor" îl doresc cu orice preț pe Ainsley Maitland-Niles, fotbalistul lui Arsenal.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM 7 ORE

Maitland-Niles, prioritatea numărul unu pentru Brighton

Englezul de 22 de ani a prins 15 meciuri ca titular pentru "tunari" în sezonul recent încheiat, dar Arteta nu îl vede ca pe un jucător inamovibil. Dacă suma oferită pe el va fi una extrem de motivantă, ibericul e de așteptat să își dea acordul pentru transfer, urmând a folosi banii pentru a întări echipa în zonele deficitare. Arsenal îl are pe Bellerin variantă pentru banda dreaptă, astfel că finalista Cupei Angliei e acoperită.
Dan Ashworth, directorul tehnic al lui Brighton, e cel care insistă pentru jucător, acesta fiind impresionat de calitățile lui Maitland-Niles încă de când lucra la Federație, iar fotbalistul punea umărul la câștigarea Campionatului Mondial U20, în 2017.
Brighton are probleme în banda dreaptă, unde Graham Potter a trebuit să se bazeze în acest final de sezon pe tânărul Lamptey (19 ani). Un fotbalist care are calitate, dar care e încă necopt pentru bătăliile din Premier League.
E de așteptat ca Brighton să facă o ofertă extrem de consistentă, vorbindu-se deja de cel mai scump transfer din istoria grupării. Până acum, recordul e deținut de Neal Maupay, care a fost adus în schimbul a 22 de milioane de euro, la începutul sezonului precedent, de la Brentford.
În ceea ce o privește pe Arsenal, aceasta se pregătește de finala FA Cup, împotriva lui Chelsea (sâmbătă, de la 19:30, în direct pe Eurosport 1).
Spectacolul din FA Cup de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 14 ORE
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
IERI LA 09:24