Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bruno Fernandes, declarație memorabilă când a fost întrebat despre diferența dintre Liverpool și United

Cristian Mihală

Publicat 20/04/2022 la 08:50 GMT+3

Bruno Fernandes a oferit o declarație memorabilă, după Liverpool - Manchester United 4-0. "Ei luptă pentru titlu, noi nu luptăm pentru nimic", a spus mijlocașul portughez.

Bruno Fernandes, Victor Lindelöf (Manchester United) y Thiago Alcántara (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a urcat provizoriu în fotoliul de lider în Premier League, după ce a învins fără drept de apel pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formaţia Manchester United, marţi seară, în într-o partidă restantă contând pentru cea de-a 30-a etape a campionatului de fotbal al Angliei.
Partida nu a avut istoric, "cormoranii" deschizând scorul repede și neavând vreo emoție în apărare. În absența lui Ronaldo, cei din ofensiva "diavolilor" au fost mult sub nivelul unui derby, lucru care l-a deranjat teribil pe Bruno Fernandes. Întrebat care a fost diferența în partida de marți, lusitanul nu s-a ferit de cuvinte și a transmis un mesaj care ar trebui să pună pe gânduri.
"Liverpool luptă pentru titlu, noi nu luptăm pentru nimic. Vedeți diferența în puncte, nu trebuie să vă spun eu care este. Anul trecut am terminat peste ei în clasament, trebuie să vedem în interior ce s-a întâmplat greșit și unde am comis erori", a spus Bruno Fernandes", într-un interviu pentru Sky Sports.
CITEȘTE ȘI:

Bruno Fernandes le-a cerut scuze fanilor, după Liverpool - Manchester United 4-0

După ce a luat 9 goluri în dublă manșă de la marea rivală, fără a puncta vreodată, Bruno Fernandes a ținut să își ceară scuze fanilor, care au încurajat echipa pe tot parcursul acestui sezon, chiar dacă rezultatele au fost în multe momente dezastruoase.
"Vreau să îmi cer scuze în fața fanilor pentru ce s-a întâmplat în seara asta. Evident, nu e de ajuns, dar nu am ce să fac altceva în acest moment. Ei merită mult mai mult din partea noastră, ne-au susținut mereu, până în ultimul minut", a mai spus mijlocașul portughez.
Întrebat dacă diferența dintre Liverpool și United a stat și în atitudine, Bruno Fernandes a refuzat să creadă că vreunul dintre fotbaliștii lui Rangnick nu a fost concentrat la maximum contra marii rivale.
"Cred că toți am făcut tot ce am putut în această seară, nu vreau să mă gândesc că cineva nu a dat 100% în acest meci. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, nu suntem unde trebuie, dar ce am discutat la final rămâne în vestiar. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci", a concluzionat mijlocașul lusitan.
Manchester United e în prezent pe locul 6 în Premier League, la 3 puncte de Tottenham, care are și un meci mai puțin disputat. În weekend, "diavolii" întâlnesc Arsenal, în direct la Eurosport 1 și orice alt rezultat în afară de victorie ar fi sinonim cu ratarea Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo