După 8 ani istorici în Spania, unde a luat titluri cu Barcelona și Atletico Madrid și a cucerit Champions League, Luis Suarez e gata să revină în cel mai puternic campionat din lume.
Dorit de Gerrard încă din iarnă, vârful lui Atletico Madrid va sosi la Aston Villa din postura de jucător liber de contract. În acest sezon, uruguayanul nu a fost în cele mai bune relații cu Diego Simeone, jucând mai puțin decât în sezonul precedent, dar și așa a reușit 11 goluri și 3 assisturi. Totuși, formația rojiblanco nu îi va prelungi contractul, astfel că atacantul va veni gratis în Premier League.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Tottenham a plecat după Kostic
23/05/2022 LA 09:58

Gerrard - Luis Suarez - Coutinho, trupa "de șoc" propusă de Aston Villa

În contextul în care Ollie Watkins e inconstant și nu oferă garanții la finalizare, iar Danny Ings se accidentează foarte des, venirea lui Luis Suarez îl va ajuta cu siguranță foarte mult pe Gerrard. De altfel, fostul căpitan legendar al lui Liverpool l-a numit nu mai departe de săptămâna trecută pe sud-american cel mai bun jucător alături de care a jucat, în cariera sa.
"Suarez a fost atât de diferit. Se vedea asta de la antrenamente, era peste toți din punct de vedere al motivației. Simțeai, indiferent de adversar, că îți va câștiga meciul. Fiecare meci, nu conta cu cine jucai. E cel mai bun jucător alături de care am evoluat", spunea Stevie G pentru Liverpool Echo.
Acum, deși are 35 de ani, Luis Suarez e gata să îl ajute din nou pe Gerrard, iar uruguayanul ar putea face echipă și cu alt fost coleg de la Liverpool, Coutinho.
Mijlocașul împrumutat de la Barcelona a strălucit în acest sezon pentru Villa, care dorește să îl transfere definitiv. Catalanii cer 33 de milioane de lire pentru brazilian, dar formația din Birmingham speră ca mijlocașul să fie transferat sub comanda lui Gerrard pentru o sumă mai mică.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
21/05/2022 LA 07:08