Dacă mai devreme Pablo Zabaleta declara că singurul lor obiectiv când întâlneau Manchester United era să-i enerveze la culme pe fanii "diavolilor roșii", iată că a venit și rândul unui reprezentant de pe Old Trafford să ofere o declarație "războinică" înaintea derby-ului de mâine, de la ora 19.30. Este vorba despre Bruno Fernandes, care este de părere că trupa lui Solskjaer are tot ce-i trebuie pentru un succes răsunător în Premier League în acest sezon.
Bruno Fernandes crede că Manchester United are o șansă bună de a triumfa în Premier League anul acesta. Mijlocașul portughez în vârstă de 26 de ani a precizat că a ales să joace pe Old Trafford în speranța că-și va trece în palmares cel puțin un titlu de campion în Premier League. Fernandes a reprezentat pentru echipa lui Solskjaer o revelație încă de când a venit la Man United și a demonstrat că este vital pentru clubul de pe locul 6.

Bruno Fernandes visează la succesul suprem în Premier League

Premier League
Fernandes, critici pentru colegii de la Man United, după egalul cu Everton: "Să ne învățăm minte!"
03/10/2021 LA 08:44
În ciuda faptului că săptămâna aceasta nu a fost capabil să-și ajute echipa pentru a se califica în optimile UEFA Champions League, Fernandes a primit titlul de jucătorul lunii noiembrie, pentru evoluțiile de excepție din Premier League. De altfel, acesta este al treilea astfel de titlu pentru el în 2020. Deși spune că este măgulit de acest titlu, Fernandes spune că obecitvul lui suprem este să câștige titlul în Premier League cu Manchester United.
"Este dificil să obții titlul de cel mai bun jucător al lunii în Premier League, printre atâția jucători buni, mai ales că este al treilea al meu în acest an. Fericit cu adevărat voi fi doar atunci când voi câștiga titlul în Premier League. În momentul în care am decis să vin să joc în Anglia, la un asemenea club uriaș, am știut că acesta este obiectivul meu, să câștig titlul aici, și cred că avem șansa să reușim asta încă din acest sezon", a spus Bruno Fernandes înaintea meciului de mâine, de la ora 19.30, în direct pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33