Greenwood e exemplul perfect de fotbalist cu un potențial uriaș care e pe cale să se rateze din cauza comportamentului din afara terenului. După ce a avut un sezon și jumătate de vis pe Old Trafford, mulți anticipând că va deveni un simbol pentru United, Mason cunoaște acum o decădere din care cu greu își va mai reveni.
Totul a pornit de la comportamentul abominabil avut de acesta în raport cu fosta iubită, care l-a acuzat de violență domestică. În ianuarie, după ce imagini cu atrocitățile pe care le-ar fi comis vârful au fost făcute publice de fosta prietenă, Greenwood a fost arestat. Imediat, Manchester United a luat act de cele întâmplate și l-a suspendat pe termen nelimitat.
După arestare, Greenwood a fost eliberat sub control judiciar până în aprilie, dar poliția a prelungit perioada măsurile restrictive până la mijlocul lui iunie. Acest deadline e pe cale să expire și existau informații că atacantul de bandă se va întoarce la antrenamentele lui United, pentru a prinde toată pregătirea de vară cu noul antrenor, Erik Ten Hak.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
ACUM 2 ORE

United "a uitat" de Greenwood

Mirror anunță însă că Greenwood nu va merge în turneele programate de "diavoli" în Thailanda și Australia. De altfel, surse din cadrul lui Manchester United au dat garanții că Mason nu va mai face parte din planurile clubului până la un verdict al instanței. Probabil, în cazul în care acesta va fi găsit vinovat, termenii contractului cu United vor fi nuli, gruparea de pe Old Trafford dorind să se delimiteze total de astfel de acțiuni de violență domestică.
Mason Greenwood are contract cu United până în 2025, dar nimeni nu știe cu exactitate dacă acesta va mai juca vreodată pentru clubul din Manchester. De altfel, întreaga lui carieră stă sub semnul întrebării, fiind greu de crezut că un club mare și-ar putea asocia imaginea cu un astfel de jucător, dacă va fi găsit vinovat.
Premier League
Christian Eriksen o amână pe Manchester United! De ce ezită danezul să semneze cu "diavolii"
27/06/2022 LA 18:51
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42