UPDATE / Mason Greenwood ar fi fost arestat, sub acuzația de violență domestică, anunță BBC. Vârful lui Manchester United e acuzat de prietena lui de agresiune și viol, iar Poliția a confirmat că a operat o arestare. Profilul celui reținut se potrivește perfect cu al lui Greenwood, autoritățile confirmând că persoana arestată a ajuns în spatele gratiilor după ce pe o rețea de socializare prietena a postat imagini cu rezultatele agresiunii.
Știrea inițială
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
ACUM 2 MINUTE

Mason Greenwood, acuzat de violență și viol de iubita sa

Ea pretinde că pozele pe care le-a postat, în care se pot observa urme de violență pe corpul ei, sunt reale, iar Greenwood ar fi agresat-o, în octombrie 2021.
Harriet Robson a încărcat o serie de imagini, videoclipuri și înregistrări, în care se observă că una dintre buze sângerează grav, precum și câteva vânătăi pe față, corp și coapse.
Harriet a avut și un mesaj pentru urmăritorii ei: "Pentru cine vrea să știe ce îmi face Mason Greenwood".

Reacția lui United la acuzațiile care i se aduc lui Greenwood

Postările nu mai sunt pe contul de Instagram al lui Harriet, iar Manchester United a emis un comunicat în legătură cu acuzațiile care îl vizează pe Greenwood: "Suntem la curent cu imaginile și acuzele care circulă pe rețelele de socializare. Nu vom face niciun alt comentariu până când faptele nu vor fi stabilite. Manchester United nu acceptă violența de niciun fel.".
Poliția din Manchester a trimis un punct de vedere pentru Mirror, în care nu a confirmat niciun nume, dar a spus că cercetează cazul: "Poliția din Manchester este la curent cu imaginile și videoclipurile care circulă pe rețelele de socializare. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele complete.".
CITEȘTE ȘI:
Cuplul se cunoștea încă de la școală, dar s-a despărțit în 2020, după ce Greenwood, la prima sa convocare la echipa națională, a adus la hotelul echipei două modele islandeze, împreună cu Phil Foden, în ciuda regulilor de carantină.
Gareth Southgate a luat decizia la acea vreme de a-i trimite acasă pe ambii jucători, însă în ciuda incidentului, Greenwood și Robson s-au împăcat după două luni, fiind împreună de atunci.
Rămâne de văzut dacă afirmațiile lui Harriet se vor dovedi adevărate, precum și măsurile care se vor lua, ținând cont că aceasta are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram.
Greenwood reprezintă un jucător de viitor pentru Manchester United, primind validarea din partea legendei Sir Alex Ferguson, care îl consideră unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume.
Atacantul de 20 de ani a jucat 24 de meciuri pentru United în acest sezon, marcând de 6 ori, iar el mai are contract cu englezii până în 2024, cu opțiune de prelungire pe încă un an.
El are o singură selecție la naționala Angliei, fiind cotat de site-ul Transfermarkt la 50 de milioane de euro.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 16 ORE
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
IERI LA 13:34