Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7

Cristian Mihală

Publicat 15/09/2021 la 14:08 GMT+3

Rio Ferdinand, fostul fundaş de fier al lui Manchester United, a dezvăluit într-un interviu pentru The Independent că a primit sezonul trecut un mesaj pe Whatsapp de la Cristiano Ronaldo. Acesta a fost deranjat că toată emisiunea realizată de fostul fundaş s-a concentrat pe noile vedete din fotbalul mondial, Mbappe şi Haaland.

Manchester United's Cristiano Ronaldo (L) celebrates his goal against Derby County with Rio Ferdinand during their FA Cup fifth round soccer match at Pride Park in Derby, central England February 15, 2009. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN)

Credit imagine: Reuters

Ronaldo este un tip extrem de orgolios, lucru care l-a ajutat enorm în timpul carierie, muncind mai mult decât oricine altcineva pentru a atinge performanţele uluitoare pe care acum le are în CV. Ca atare, atunci când alţi fotbalişti "fură" luminile reflectoarelor, CR7 nu se simte deloc confortabil.

Ronaldo, mesaj pentru Rio Ferdinand cât acesta era încă în direct

Dovadă în acest sens ceea ce a făcut în februarie, lucru dezvăluit în premieră de Rio Ferdinand, acum. Concret, după manşa tur a optimilor Ligii Campionilor, BT Sport, acolo unde Rio Ferdinand realizează o emisiune, a dedicat aproape toată transmisia pentru a vorbi despre Mbappe şi Haaland. Francezul tocmai marcase o triplă contra Barcelonei, în timp ce norvegianul lui Dortmund reuşise o dublă pe terenul Sevillei. Cei doi au fost numiţi urmaşii lui Ronaldo şi chiar s-a discutat dacă recordul all-time de goluri în Champions League, deţinut de portughez, ar putea fi doborât de vreunul dintre atacanţii din noul val.
Lusitanul a văzut acea emisiune şi, până ca Rio Ferdinand să iasă din direct, i-a trimis acestuia un mesaj pe whatsapp.
"Nu s-a terminat", a fost mesajul, aşa cum fostul mare fundaş a dezvăluit într-un interviu pentru The Independent.
Întrebat dacă este de părere că Ronaldo se teme cu adevărat ca Haaland sau Mbappe pot să ajungă să îi ameninţe recordul, Rio Ferdinand a explicat că nu asta e problema. Cu greu îi va fi vreunui jucător să atingă bornele lui CR7, mai ales în UCL. Ronaldo nu îi vede pe cei doi ca rivali, crede fostul jucător legendar al lui United, raportându-se în continuare la duelul cu Messi.
"Cred că Ronaldo nu se gândeşte totuşi prea mult la Mbappe şi Haaland. Nici Messi. Ambii se raportează încă unul la altul, de aceea au ales să meargă la Manchester United şi PSG, acolo unde au şanse mult mai mari să câştige trofee", a mai spus Rio Ferdinand.
Pentru Ronaldo, care a redebutat cu o dublă de senzaţie în Premier League, pentru United, urmează disputa cu West Ham, de duminică. Disputa va începe de la ora 16:00 şi va fi în direct pe Eurosport 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo