Ronaldo este un tip extrem de orgolios, lucru care l-a ajutat enorm în timpul carierie, muncind mai mult decât oricine altcineva pentru a atinge performanţele uluitoare pe care acum le are în CV. Ca atare, atunci când alţi fotbalişti "fură" luminile reflectoarelor, CR7 nu se simte deloc confortabil.

Ronaldo, mesaj pentru Rio Ferdinand cât acesta era încă în direct

Dovadă în acest sens ceea ce a făcut în februarie, lucru dezvăluit în premieră de Rio Ferdinand, acum. Concret, după manşa tur a optimilor Ligii Campionilor, BT Sport, acolo unde Rio Ferdinand realizează o emisiune, a dedicat aproape toată transmisia pentru a vorbi despre Mbappe şi Haaland. Francezul tocmai marcase o triplă contra Barcelonei, în timp ce norvegianul lui Dortmund reuşise o dublă pe terenul Sevillei. Cei doi au fost numiţi urmaşii lui Ronaldo şi chiar s-a discutat dacă recordul all-time de goluri în Champions League, deţinut de portughez, ar putea fi doborât de vreunul dintre atacanţii din noul val.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 14 ORE
Lusitanul a văzut acea emisiune şi, până ca Rio Ferdinand să iasă din direct, i-a trimis acestuia un mesaj pe whatsapp.
"Nu s-a terminat", a fost mesajul, aşa cum fostul mare fundaş a dezvăluit într-un interviu pentru The Independent.
Întrebat dacă este de părere că Ronaldo se teme cu adevărat ca Haaland sau Mbappe pot să ajungă să îi ameninţe recordul, Rio Ferdinand a explicat că nu asta e problema. Cu greu îi va fi vreunui jucător să atingă bornele lui CR7, mai ales în UCL. Ronaldo nu îi vede pe cei doi ca rivali, crede fostul jucător legendar al lui United, raportându-se în continuare la duelul cu Messi.
"Cred că Ronaldo nu se gândeşte totuşi prea mult la Mbappe şi Haaland. Nici Messi. Ambii se raportează încă unul la altul, de aceea au ales să meargă la Manchester United şi PSG, acolo unde au şanse mult mai mari să câştige trofee", a mai spus Rio Ferdinand.
Pentru Ronaldo, care a redebutat cu o dublă de senzaţie în Premier League, pentru United, urmează disputa cu West Ham, de duminică. Disputa va începe de la ora 16:00 şi va fi în direct pe Eurosport 1.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 16 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
IERI LA 15:40