La debutul lui Ranieri pe banca tehnică a nou-promovatei, "cormoranii" nu au avut milă, impunându-se cu 5-0. Salah a fost vioara întâi, cu un gol și un assist, iar la final a demonstrat încă o dată că cifrele pe care le are nu vin ca urmare a unei forme de moment sau a unei conjuncturi. Pe lângă munca incredibilă depusă la antrenamente, Mo își "face temele" tot timpul. Ben Foster, portarul lui Watford a fost extrem de surprins să fie abordat de egiptean la final, acesta dorind să afle în ce parte ar fi sărit goalkeeperul în cazul unui penalty.
"Tocmai câștigaseră cu 5-0, Mo marcase, și îl văd că vine la mine la finalul partidei. Își pune mâna la gură astfel încât camerele TV să nu vadă ce îmi zice și îmi spune: "Ben, Ben, dacă aveam un penalty, în ce parte ai fi sărit?". "Ce băiat deștept", am gândit. Știe că noi, portarii, ne facem temele și îl interesa să aibă informații pentru viitor. Ultimele 4 penaltyuri bătute de Mo înaintea duelului cu noi fuseseră trase în dreapta portarului. I-am zis: "În dreapta sărisem, acolo ai tras de fiecare dată în ultimele partide". Am văzut că i se luminează fața: "Mulțumesc mult, voiam să știu". Deci, echipa ta bate cu 5-0, înscrii un gol fantastic, ești omul meciului și te interesează un detaliu atât de mic. Te gândești deja la viitor, la ce trebuie să faci la următorul penalty. Mi s-a părut impresionant. De aceea Mo este un jucător de clasă mondială și de aceea are cifrele pe care le are", a dezvăluit Ben Foster pentru The Cycling GK.
17 goluri are Mo Salah în acest sezon, fiind golgheter în campionat și pe locul 2 în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga Campionilor, la egalitate cu Lewandowski.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
IERI LA 09:29
Vezi mai jos golul fantastic reușit de Salah cu Watford. Acesta a venit la un meci distanță de "capodopera" din partida cu City.

Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două meciuri de Premier League

CITEȘTE ȘI:
DORTMUND, "DECAPITATĂ". ACCIDENTAREA LUI HAALAND E TERIBILĂ. CÂND VA MAI REVENI PE TEREN
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
04/12/2022 LA 17:15
Cupa Mondială FIFA
Franța e în sferturile Mondialului după 3-1 cu Polonia! Lewandowski, nicio șansă în fața lui Mbappe
04/12/2022 LA 16:57