Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cea mai proastă zi a lui Firmino din ultimii 2 ani! Cifrele înspăimântătoare din meciul cu West Ham

Irina Aldea

Publicat 01/11/2020 la 08:36 GMT+2

Dacă Nathaniel Phillips a impresionat la debutul pentru "cormorani", veteranul Roberto Firmino a avut o zi pe care va încerca s-o uite cât mai repede.

Roberto Firmino

Credit imagine: Getty Images

Liverpool s-a impus la limită în fața lui West Ham, scor 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0 încă din minutul 10. Campioana Angliei a întors scorul și a urcat provizoriu pe primul loc în Premier League.Fornals a deschis scorul pe Anfield în minutul 10, apoi Salah a restabilit egalitatea din penalty. Diogo Jota a adus victoria campioanei Angliei pe final, după o pasă genială a lui Shaqiri, iar campioana din Premier League a revenit pe locul pe care a terminat sezonul trecut.
În același timp, trebuie notat faptul că Liverpool a ajuns la 63 de meciuri fără înfrângere pe teren propriu în campionat, performanță începută în 2017. Astfel, "cormoranii" și-au egalat propriul record, stabilit în perioada 1978-1980. Doar Chelsea o întrece pe Liverpool în această ierarhie din fotbalul englez, cu o serie de 86 de partide fără eșec pe teren propriu, stabilită în perioada 2004-2008.

Roberto Firmino, cifre înspăimântătoare din meciul cu West Ham

În timp ce Nathaniel Phillips a uimit pe toată lumea la debut și a fost declarat "Omul Meciului", trupa lui Jurgen Klopp a avut și jucători mai puțin inspirați, așa cum este cazul lui Roberto Firmino. Brazilianul în vârstă de 29 de ani a avut o prestație ștearsă în meciul cu West Ham și a bifat o serie de cifre pe care va dori fără doar și poate să le dea uitării cât mai repede cu putință.
Mai exact, Roberto Firmino nu a avut niciun șut pe poartă și nici nu a creat vreo fază periculoasă pe Anfield în meciul cu West Ham. Este de atlfel pentru prima dată când brazilianul bifează o asemenea statistică în Premier League după mai bine de două sezoane.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo