Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, aproape de al treilea super transfer al verii! Frank Lampard a primit confirmarea

Irina Aldea

Publicat 21/07/2020 la 12:54 GMT+3

Chelsea este foarte aproape să îl transfere pe Kai Havertz, jucător curtat de Bayern şi de Real. Vedeta de 21 de ani a reușit 17 goluri şi opt assisturi pentru Bayer Leverkusen în ultimul sezon, iar acum este la doar un pas de a evolua în Premier League.

Frank Lampard, managerul lui Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Pandemia de coronavirus nu pare să-i fi afectat niciun pic pe londonezii de la Chelsea pe plan economic. Aceștia din urmă sunt pregătiți să ofere 80 de milioane de euro pentru vedeta celor de la Bayer Leverkusen.După Hakim Ziyech şi Timo Werner, echipa antrenată de Frank Lampard e foarte aproape să mai perfecteze o super mutare.
Potrivit The Athletic, Kai Havertz are şanse mari să joace pe Stamford Bridge din sezonul viitor: "Va fi greu pentru Leverkusen să refuze suma de 80 de milioane de euro licitată pentru mijlocaşul ofensiv de 21 de ani, curtat intens de Bayern şi de Real Madrid, care a reuşit 17 goluri şi opt assisturi în trecuta stagiune”.
De altfel, Lampard a vrut să vadă care e opinia germanului cu privire la transfer, anunţă The Athletic, astfel că l-a contactat la finalul săptămânii trecute. Mijlocaşul ofensiv i-a transmis tehnicianului că e dornic să semneze cu Chelsea şi că nu va avea pretenţii financiare absurde. De altfel, Havertz nici nu a dorit să negocieze în vreun fel cu formaţia de pe Stamford Bridge, fiind convins că englezii i-au pregătit un contract suficient de bun încât să nu fie necesară vreo discuţie în acest sens.

Kai Havertz, printre cei mai "vânați" jucători din Europa

Kai Havertz a avut un sezon extraordinar la Bayer Leverkusen, unde a reușit 9 goluri și 17 assist-uri în 43 de partide, intrând astfel în atenția mai multor cluburi mari din Europa. Motivul pentru care tânărul jucător german este dorit cu insistență de Lampard este polivalența sa, el putând fi utilizat pe aproape orice poziție de la mijloc în sus.
Aducerea lui Havertz pe Stamford Bridge ar însemna o nouă lovitură dată de londonezi pe piața trasferurilor, asta după ce a obținut deja semnăturile lui Timo Werner de la Leipzig și a lui Hakim Ziyech de la Ajax. Havertz s-a întâlnit deja cu oficialii lui Leverkusen. În ultima perioadă s-a speculat că mijlocașul ar putea să rămână la "farmaciști" încă un sezon, pentru ca din vara anului viitor să ajungă al Bayern. Chelsea nu vrea să îl rateze și e gata să facă orice sacrificiu pentru a-l transfera în această vară.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo