Jucătorul de doar 21 de ani care a impresionat Europa în ultimul sezon şi jumătate va ajunge pe Stamford Bridge, acolo unde au ajuns deja Ziyech şi Werner. Chelsea investeşte enorm în dorinţa de a deveni campioana Angliei, iar Lampard va avea din sezonul viitor o mulţime de soluţii world-class pentru ofensiva "albaştrilor".
Havertz are doar 21 de ani, dar este jucătorul care a ajuns cel mai repede în istoria Bundesligii la 25 de goluri. Poate juca ca număr 9 fals, ca număr 10 dar și pe partea dreaptă, astfel că oferă o mulţime de variante pentru Chelsea.
Lampard a vrut să vadă care e opinia germanului cu privire la transfer, anunţă The Athletic, astfel că l-a contactat la finalul săptămânii trecute. Mijlocaşul ofensiv i-a transmis tehnicianului că e dornic să semneze cu Chelsea şi că nu va avea pretenţii financiare absurde. De altfel, Havertz nici nu a dorit să negocieze în vreun fel cu formaţia de pe Stamford Bridge, fiind convins că englezii i-au pregătit un contract suficient de bun încât să nu fie necesară vreo discuţie în acest sens.
Premier League
Lampard, dezamăgit de arbitraj după înfrângerea de pe Anfield! Echipa sa, în pericol de retrogradare
25/04/2022 LA 10:11
80 de milioane de euro va plăti Chelsea pentru transferul ui Kai Havertz

Havertz voia iniţial să se transfere la Real Madrid

Interesant e că în primăvară Havertz şi-a manifestat intenţia de a merge la Real Madrid, argumentul principal fiind reprezentat de prezenţa lui Toni Kroos în lotul "galacticilor". Mijlocaşul german campion mondial este idolul lui Havertz, iar acesta ar fi dorit să joace împreună.
În prezent, însă, nu se pune problema ca Florentino Perez să facă vreo achiziţie extrem de costisitoare în această vară, din cauza pandemiei, lucru recunoscut chiar de şeful de pe Bernabeu.
"Nu va fi niciun transfer mare în vară, situația financiară este una proastă. Nu poți să le ceri jucătorilor să accepte micșorarea salariilor și apoi să faci transferuri pe mulți bani", a anunțat Perez după cel de-al 34-lea titlu cucerit de Real Madrid.
Cum negocierile dintre spanioli şi Leverkusen s-au întrerupt, Havertz a renunţat pentru moment la visul său şi i-a spus "da" lui Chelsea fără să stea pe gânduri.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
Wayne Rooney și Patrick Vieira au fost incluși în Premier League Hall of Fame
23/03/2022 LA 15:02
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid - Chelsea, șansa revanșei pentru semifinala de anul trecut. Ancelotti, pe Stamfrd Bridge
18/03/2022 LA 11:40