Jucătorul de doar 21 de ani care a impresionat Europa în ultimul sezon şi jumătate va ajunge pe Stamford Bridge, acolo unde au ajuns deja Ziyech şi Werner. Chelsea investeşte enorm în dorinţa de a deveni campioana Angliei, iar Lampard va avea din sezonul viitor o mulţime de soluţii world-class pentru ofensiva "albaştrilor".
Havertz are doar 21 de ani, dar este jucătorul care a ajuns cel mai repede în istoria Bundesligii la 25 de goluri. Poate juca ca număr 9 fals, ca număr 10 dar și pe partea dreaptă, astfel că oferă o mulţime de variante pentru Chelsea.
Lampard a vrut să vadă care e opinia germanului cu privire la transfer, anunţă The Athletic, astfel că l-a contactat la finalul săptămânii trecute. Mijlocaşul ofensiv i-a transmis tehnicianului că e dornic să semneze cu Chelsea şi că nu va avea pretenţii financiare absurde. De altfel, Havertz nici nu a dorit să negocieze în vreun fel cu formaţia de pe Stamford Bridge, fiind convins că englezii i-au pregătit un contract suficient de bun încât să nu fie necesară vreo discuţie în acest sens.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
80 de milioane de euro va plăti Chelsea pentru transferul ui Kai Havertz

Havertz voia iniţial să se transfere la Real Madrid

Interesant e că în primăvară Havertz şi-a manifestat intenţia de a merge la Real Madrid, argumentul principal fiind reprezentat de prezenţa lui Toni Kroos în lotul "galacticilor". Mijlocaşul german campion mondial este idolul lui Havertz, iar acesta ar fi dorit să joace împreună.
În prezent, însă, nu se pune problema ca Florentino Perez să facă vreo achiziţie extrem de costisitoare în această vară, din cauza pandemiei, lucru recunoscut chiar de şeful de pe Bernabeu.
"Nu va fi niciun transfer mare în vară, situația financiară este una proastă. Nu poți să le ceri jucătorilor să accepte micșorarea salariilor și apoi să faci transferuri pe mulți bani", a anunțat Perez după cel de-al 34-lea titlu cucerit de Real Madrid.
Cum negocierile dintre spanioli şi Leverkusen s-au întrerupt, Havertz a renunţat pentru moment la visul său şi i-a spus "da" lui Chelsea fără să stea pe gânduri.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38
Premier League
Klopp: "Unii pot spune că Chelsea a fost 45 de minute cu 3 clase peste". Tuchel şi-a lăudat echipa
28/08/2021 LA 20:40