Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lampard l-a sunat pe Havertz să îl întrebe dacă vrea să vină la Chelsea. Răspunsul germanului

Cristian Mihală

Actualizat 20/07/2020 la 13:49 GMT+3

Frank Lampard a discutat în aceste zile telefonic cu Kai Havertz, iar germanul şi-a exprimat dorinţa de a evolua la Chelsea. În acest moment se mai pune problema doar sumei de transfer, dar mutarea are şanse mari să se realizeze.

Kai Havertz va ajunge, foarte probabil, la Chelsea

Credit imagine: Imago

Jucătorul de doar 21 de ani care a impresionat Europa în ultimul sezon şi jumătate va ajunge pe Stamford Bridge, acolo unde au ajuns deja Ziyech şi Werner. Chelsea investeşte enorm în dorinţa de a deveni campioana Angliei, iar Lampard va avea din sezonul viitor o mulţime de soluţii world-class pentru ofensiva "albaştrilor".
Havertz are doar 21 de ani, dar este jucătorul care a ajuns cel mai repede în istoria Bundesligii la 25 de goluri. Poate juca ca număr 9 fals, ca număr 10 dar și pe partea dreaptă, astfel că oferă o mulţime de variante pentru Chelsea.
Lampard a vrut să vadă care e opinia germanului cu privire la transfer, anunţă The Athletic, astfel că l-a contactat la finalul săptămânii trecute. Mijlocaşul ofensiv i-a transmis tehnicianului că e dornic să semneze cu Chelsea şi că nu va avea pretenţii financiare absurde. De altfel, Havertz nici nu a dorit să negocieze în vreun fel cu formaţia de pe Stamford Bridge, fiind convins că englezii i-au pregătit un contract suficient de bun încât să nu fie necesară vreo discuţie în acest sens.
80 de milioane de euro va plăti Chelsea pentru transferul ui Kai Havertz

Havertz voia iniţial să se transfere la Real Madrid

Interesant e că în primăvară Havertz şi-a manifestat intenţia de a merge la Real Madrid, argumentul principal fiind reprezentat de prezenţa lui Toni Kroos în lotul "galacticilor". Mijlocaşul german campion mondial este idolul lui Havertz, iar acesta ar fi dorit să joace împreună.
În prezent, însă, nu se pune problema ca Florentino Perez să facă vreo achiziţie extrem de costisitoare în această vară, din cauza pandemiei, lucru recunoscut chiar de şeful de pe Bernabeu.
"Nu va fi niciun transfer mare în vară, situația financiară este una proastă. Nu poți să le ceri jucătorilor să accepte micșorarea salariilor și apoi să faci transferuri pe mulți bani", a anunțat Perez după cel de-al 34-lea titlu cucerit de Real Madrid.
Cum negocierile dintre spanioli şi Leverkusen s-au întrerupt, Havertz a renunţat pentru moment la visul său şi i-a spus "da" lui Chelsea fără să stea pe gânduri.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League (18-20 iulie)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo