Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kai Havertz, drum liber spre Chelsea! Ce club mare a renunțat să-l transfere pe german

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/07/2020 la 10:33 GMT+3

Șansele ca Havertz să ajungă la Chelsea în această vară au crescut seminificativ după ce Bayern Munchen s-ar retras din cursa pentru german.

Kai Havertz e curtat intens de marile forțe ale Europei

Credit imagine: Getty Images

Havertz d devenit în scurt timp unul dintre cei mai căutați fotbaliști din Europa în această vară iar jocul său excelent în Bundesliga și Champions League a fost lăudat de mulți. Jucătorul de 21 de ani a fost urmărit de marile cluburi ale Europei, inclusiv de Chelsea și Bayern Munchen.
În acest sezon, Havertz a marcat 17 goluri în 43 de meciuri și a reușit nouă assisturi.
Totuși, conform celor de la Bild, Bayern a decis să renunțe la ideea de a-l transfera pe Havertz. El are o clauză de aproape 100 de milioane de euro iar această sumă este consideră prea mare de bavarezi, în ciuda faptului că germanii îl vor binde cel mai probabil în această vară pe Thiago Alcantara, care ar putea ajunge la Liverpool.
Deși Havertz are un contract valabil până în 2022, el își dorește să plece de la Bayer Leverkusen, acolo unde a debutat în 2016, el fiind crescut de academia clubului. Problema este că Leverkusen a ratat participarea în Champions League sezonul viitor astfel că Havertz s-a hotărât să plece chiar în această vară, deschizând astfel drumul către Chelsea.
Bayern caută acum variante mai ieftine după ce l-au adus pe Leroy Sane, în timp ce Chelsea pare dispusă să cheltuiască serios în această vară. Pe Stamford Bridge au sosit deja Timo Werner și Hakim Ziyech de la RB Leipzig și Ajax, ambii costând împreună în jur de 100 de milioane de euro. Cum echipa lui Lampard va juca cel mai probabil în Champions League sezonul viitor și va încerca chiar să se implice în lupta pentru titlu, Havertz pare destinat să meargă la Londra.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo