Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, devastatoare în amicalul de astăzi cu QPR! Echipa lui Lampard a înscris de 7 ori

Sebastian Ujica

Actualizat 14/06/2020 la 18:34 GMT+3

Chelsea e gata să își apere poziția a 4-a în clasament pentru a-și asigura locul și în următorul sezon de UEFA Champions League.

Chelsea este în continuare în UEFA Champions League, însă a pierdut partida tur din optimi cu Bayern, scor 0-3

Credit imagine: Getty Images

Aflată pe locul 4 în Premier League în momentul suspendării sezonului, Chelsea pare că nu a pierdut ritmul nici după pandemie. Echipa lui Frank Lampard continuă să marcheze goluri multe, dovadă și partida amicală disputată astăzi în compania celor de la Queens Park Rangers.
Dacă în urmă cu câteva zile a învins-o pe Reading cu 1-0, de data aceasta băieții la Lampard au fost descătușați. N'Golo Kante a început ca titular după ce a revenit la antrenamentele echipei.

Chelsea, 7 goluri cu QPR

Mason Mount, Willian, Loftus-Cheek și Olivier Giroud au marcat până la pauză, scorul fiind de 4-1 pentru Chelsea. Schimbările din repriza secundă nu au oprit-o pe Chelsea, cea care a mai marcat de 3 ori.
Loftus-Cheek a mai înscris o dată după pauză, o dublă reușind și puștiul care a impresionat în meciul de Cupa Angliei cu Liverpool, Billy Gilmour.
Chelsea va reveni pe teren pentru o partidă oficială pe 20 iunie în deplasare cu Aston Villa. Meciul va fi transmis în direct de Eurosport.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo