Numărătoarea inversă a luat sfârșit: cel mai spectaculos campionat din lume a reînceput. Pandemia de coronavirus a suspendat temporar sezonul, însă acum jucătorii sunt gata să demonstreze pe teren de ce Premier League e cea mai tare ligă din lume.
Interesul e uriaș, dincolo de titlul așteptat de Liverpool de 30 de ani. "Cormoranii" au nevoie de doar 6 puncte în ultimele 9 etape pentru a fi matematic campioni, lucru care cu certitudine se va întâmpla. Dar, deși titlul este jucat, lupta pentru un loc de Champions League se anunță mai palpitantă ca oricând. Asta pentru că Manchester City a fost suspendată de UEFA din cupele europene, și, dacă TAS nu va întoarce decizia, locul 5 devine eligibil pentru preliminariile Ligii Campionilor. Ca atare, inclusiv locurile 8-9 din Premier League visează să evolueze la anul în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.
Premier League a reînceput cu restanțele Aston Villa - Sheffield 0-0 și Manchester City - Arsenal 3-0, meciuri care nu s-au disputat pe 1 martie deoarece City și Villa au fost implicate în finala Cupei Ligii Angliei.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Vineri, Southampton a curmat și ultima speranță a lui Norwich de a se mai salva de la retrogradare, iar în derby-ul Tottenham - Manchester United am consemnat o remiză, 1-1.
Vor fi transmise de Eurosport încă 7 partide de Premier League în această săptămână, cel mai tare fiind, evidente, Everton - Liverpool. Pentru "cormorani" nu va fi săptămâna în care își adjudecă titlul, pentru că City a bătut pe Arsenal, dar băieţii lui Jurgen Klopp vor neapărat să se impună în derby-ul Merseyside. Confruntarea e în direct duminică seară, de la ora 21:00.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2834889.jpg

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25