Chiar dacă au lipsit golurile în duelul de pe Villa Park, ocaziile de poartă au fost la ordinea zilei, în special în prima repriză. Villa, condusă în atac de Jack Grealish, și-a creat o mulțime de faze periculoase, însă goalkeeper-ul "săbiilor", Dean Henderson, s-a aflat într-o formă excelentă și și-a salvat echipa de fiecare dată.
Sheffield a oferit o replică puternică spre finalul primei reprize, când arbitrul central Michael Oliver n-a validat un gol perfect valabil. Norwood a executat lovitura liberă, iar potarul lui Villa, Nyland, a văzut târziu balonul. Acesta a reţinut in-extremis, apoi s-a ciocnit de coechipierul Davis. Ulterior, portarul a poposit cu balonul în braţe cu mult dincolo de linia porţii.
Michael Oliver a făcut semn că brăţara care îi arată dacă mingea a trecut cu toată circumferinţa de linia porţii nu l-a atenţionat că s-ar fi întâmplat acest lucru, în momentul în care jucătorii lui Sheffield au reclamat neacordarea golului. Nici asistentul de pe acea parte nu a intervenit şi, aproape incredibil, nici VAR-ul nu a intrat în acţiune.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 15 ORE
Mai jos, faza neacordării golului:

Gol nevalidat pentru Sheffield

Premier League | Aston Villa - Sheffield United 0-0, în primul meci de la reluarea sezonului

În cele din urmă, duelul s-a încheiat 0-0, rezultat care n-o ajută deloc pe Aston Villa. Formația pregătită de Dean Smith avea nevoie de o victorie astăzi ca să iasă din zona retrogradării. Cu 9 etape rămase, Villa se află pe penultimul loc în Premier League, cu 26 de puncte acumulate. De cealaltă parte, Sheffield ar fi urcat pe locul 5 dacă reușea să obțină cele 3 puncte în meciul din această seară. Altfel, echipa lui Chris Wilder rămâne pe locul 6, la un singur punct în spatele lui United și la 4 sub zona de Champions League.
Meciurile din Premier League continuă în această seară. De la ora 22:15, Manchester City și Arsenal se vor întâlni în cea de-a doua partidă restantă, transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2834889.jpg
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 19 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 20 ORE