După plecarea lui Ronaldo, Allegri spera că va începe reconstrucția la Juventus. E nevoie de întăriri, mai ales în zona mijlocașilor, dar "Bătrâna Doamnă" nu s-a grăbit să facă achiziții sonore, preferând să investească în fotbaliști de viitor.
Acum, oficialii din Piemont au de luat o decizie foarte grea, în contextul în care Chelsea vine cu o ofertă greu de refuzat, pentru unul dintre cei mai buni jucători: Federico Chiesa. Abramovich și Tuchel sunt gata să pună la bătaie 100 de milioane de euro pentru fostul jucător al Fiorentinei. Interesul nu e nou, și în vară "albaștrii" tatonând terenul pentru transfer, dar la vremea respectivă șefii bianconerilor nu au vrut să audă de un transfer.
Chiesa nu e doar în atenția lui Chelsea, și Bayern interesându-se de fotbalistul de bandă dreaptă. De altfel, Nagelsmann a și recunoscut că e impresionat de calitățile italianului, doar că prețul e unul prohibitiv.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
"Evident că l-aș vrea pe Chiesa. E un superjucător! Îl știu de multă vreme și cred că e excepțional. Joacă fără griji, fără presiune, îi place să dribleze și caută mereu să finalizeze. În orice caz, prețul său e uriaș", a spus Nagelsmann pentru Bild.

Chelsea, gata să renunțe la Ziyech, dacă îl transferă pe Chiesa, de la Juve

Interesul pentru Chiesa denotă faptul că Tuchel nu are încredere în Ziyech, fotbalist pe care l-a folosit foarte puțin în actualul sezon. Marocanul a jucat în doar 5 partide de Premier League în actuala stagiune, reușind un singur assist.
Ziyech este în atenția lui Lyon, acolo unde e dorit neapărat de Peter Bosz, antrenorul echipei, însă sunt multe variante pentru el din Premier League. Newcastle îl dorește și probabil "coțofenele" sunt în măsură să achite prețul dorit de oficialii de pe Stamford Bridge.
Ziyech a ajuns la Londra în vara lui 2020, Chelsea plătindu-i lui Ajax 40 de milioane de euro pentru transfer.
Până să se gândească serios la transferuri, Tuchel are în acest weekend o confruntare grea, contra unui United rănit, dar scăpat de Solskjaer. Disputa de pe Stamford Bridge este duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
#VOCE Union vs Hertha sau duelul dintre Estul și Vestul Berlinului
06/11/2022 LA 06:14
Liga Campionilor UEFA
5 concluzii după faza grupelor din Champions League
03/11/2022 LA 07:18