După ce a perfectat deja transferuri de răsunet în zona ofensivă, echipa lui Frank Lampard încearcă să se întărească și în apărare. Chiar dacă va fi împrumutat în primul sezon, așa cum au confirmat deja oficialii de pe Staford Bridge, transferul lui Malang Sarr este o adevărată lovitură dată de londonezi.
Francezul a fost dorit și de Barcelona, dar până la urmă Chelsea l-a convins pe tânărul jucător cu un contract pe 5 sezoane. Sarr a jucat în 20 de meciuri pentru Nice în sezonul 2019/2020 însă a devenit liber de contract în iunie după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului.
"Oportunitatea de a semna Malang a fost una pe care nu puteam să o ratăm. Este o perspectivă extraordinară și îl vom monitoriza îndeaproape în perioada de împrumut, sperând că în curând va reveni la Chelsea. Noi sunt foarte bucuroși să-l întâmpinăm astăzi în club.", a declarat directorul de la Chelsea, Marina Granovskaia.
Premier League
Transferul lui Werner la Chelsea, judecat în instanță! Germanul ar fi trebuit să ajungă la alt club
ACUM 12 ORE
Internaționalul francez de tineret se alătură astfel unei liste impresionante de jucători care au ajuns la Chelsea în această vară.
https://i.eurosport.com/2020/07/27/2856522.jpg

Chelsea i-a luat pe Timo Werner, Hakim Ziyech și Ben Chilwell

Chelsea este cu siguranță cea mai activă echipă pe piața trasferurilor. Abramovich dorește ca echipa lui să lupte din nou la titlu în Premier League, iar pentru asta a băgat adânc mâna în buzunar în această perioadă de transferuri în ciuda crizei generate de pandemia de coronavirus.
Până acum, Chelsea a cheltuit deja în jur de 150 de milioane de € pentru Timo Werner, Hakim Ziyech și Ben Chilwell. În plus, londonezii sunt foarte aproape de a-l transfera și pe starul lui Bayer Leverkusen, Kai Havertz, fotbalist pentru care germanii cer în jur de 100 de milioane de €.
Pe lângă transferurile pe sume uriașe, Chelsea s-a orientat foarte bine și în privința jucătorilor care sunt liberi de contract și pe lângă Sarr, fostul fundaș al PSG-ului, Thiago Silva, este foarte aproape de a ajunge la un acord cu londonezii.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 21 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38