Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea va încasa o sumă foarte mare după titlul câștigat de Real Madrid în Spania

Ion Alexandru

Publicat 18/07/2020 la 08:06 GMT+3

Chelsea a așteptat cu sufletul la gură finalul sezonului din La Liga. Succesul lui Real Madrid înseamnă o sumă mare în conturile londonezilor. Clauzele din transferul lui Eden Hazard sunt clare, iar Chelsea ar putea câștiga până la 140 de milioane de euro din această tranzacție.

Eden Hazard îi aduce lui Chelsea încă 20 de milioane

Credit imagine: Getty Images

Chelsea este una dintre marile beneficiare colaterale ale succesului obșinut de Real Madrid în Spania. Hazard nu l-a ajutat foarte mult pe Zidane în îndeplinirea acestui obiectiv, dar clauzele de transfer trebuie respectate. Chiar dacă belgianul a jucat doar 16 meciuri și a marcat o singură dată, Real Madrid va plăti 20 milioane de euro! Această sumă se adaugă celor 100 de milioane încasate deja de Chelsea în vara trecută și nu este totul. Dacă Zidane reușește să aducă pentru a patra oară în 5 ani trofeul Champions League pe Bernabeu, Real Madrid va mai avea de plătit încă 10 de milioane. Mai există și alte clauze de performanță pentru sezoanele viitoare!
picture

Fanii lui Real Madrid au sărbătorit titlul pe străzi

Chelsea va investi

Aceste sume vor merge în portofelul lui Lampard din care poate investi pentru îmbunătățirea echipei pentru sezonul viitor. Deja Chelsea a cheltuit aproape 100 de milioane pentru aducerea lui Werner de la Leipzig și Ziyech de la Ajax. Planurile lui Lampard sunt și mai ambițioase. Încă trei nume au fost vehiculate pentru un transfer pe Stamford Bridge în această vară. Leverkusen vrea 100 de milioane pentru noua senzație a Germaniei, Kai Havertz, Leicester este dispusă la discuții pentru transferul fundașului stânga al naționalei Angliei Ben Chilwell, în timp ce aducerea lui Declan Rice nu a trecut de nivelul zvonurilor.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo