Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kulusevski i-a numit pe cei mai buni 5 fotbaliști trecuți prin Premier League! Numele surpriză de pe locul 1

Bianca Dumitru

Publicat 15/11/2023 la 15:39 GMT+2

Dejan Kulusevski, fotbalistul celor de la Tottenham, a fost provocat să-i numească pe cei mai buni 5 atacanți din Premier League din toate timpurile. Suedezul i-a inclus pe lista sa pe Gareth Bale, Mohamed Salah și Cristiano Ronaldo, alături de doi jucători trecuți pe la Chelsea.

Dejan Kulusevski con la maglia del Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Dejan Kulusevski a fost provocat în această perioadă să-i numească pe cei mai buni 5 atacanți care au evoluat de-a lungul timpului în Premier League.
Suedezul de 23 de ani a ajuns la începutul anului 2022 în Anglia, când a fost împrumutat de Juventus. Ulterior, în vara acestui an, cei de la Tottenham l-au transferat definitiv, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro, fotbalistul semnând un contract valabil până în 2028.
Atacantul, cu 3 goluri marcate în acest sezon de Premier League, l-a inclus pe lista sa cu cei mai buni jucători trecuți prin campionatul Angliei, pe locul 5, pe Gareth Bale, despre care a spus: "Nu am mai văzut așa ceva până acum. A avut un șut incredibil, a fost foarte rapid și bun cu mingea".
Pe locul 4, Kulusevski l-a ales pe Willian, fost jucător de la Chelsea, despre care consideră că s-a vorbit mult prea puțin: "Este un jucător incredibil, foarte subestimat, așa că este foarte bine să-l urmărim."
Citește și:

Cristiano Ronaldo, doar pe 2 în topul lui Kulusevski

Atacantul celor de la Tottenham l-a numit pe locul 3 pe Mohamed Salah, care scrie istorie în acest sezon la Liverpool. Suedezul s-a arătat impresionat de ceea ce reușește fotbalistul de 31 de ani.
"În fiecare sezon, marchează cel puțin 20, 25 de goluri și dă 20 de pase decisive. Este un jucător incredibil și an de an putem vedea cât de mult muncește. Este un mare fotbalist și unul dintre cei mai buni din istoria Premier League", a spus Kulusevski, citat de Daily Mail.
Pe locul 2 în clasamentul întocmit de jucătorul celor de la Tottenham se află Cristiano Ronaldo, fotbalist pe care l-a avut ca și coechipier la Juventus și despre care a spus: "Este un prieten grozav și un fotbalist fantastic. Este unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor. Am un mare respect pentru el."
Portughezul nu este, însă, cel mai bun atacant trecut prin Premier League, primul loc fiindu-i acordat lui Eden Hazard. Kulusevski a dezvăluit că belgianul este jucătorul lui preferat încă de când era mic.
"El a fost jucătorul meu favorit încă de când eram mic și m-a făcut fericit, i-a făcut pe toți fericiți privindu-l jucând pentru că era doar o bucurie, era un copil care joacă fotbal, marchează și dă pase decisive.
Bineînțeles că l-am urmărit mult, așa că încerc să-i copiez cât de mult pot unele mișcări și întoarceri cu mingea, deși sunt mult mai înalt și este puțin mai dificil", a declarat Dejan Kulusevski.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo