Sezonul acesta ar fi trebuit să reprezinte revanșa lui Pep în fața lui Klopp, după ce în stagiunea trecută Liverpool nu i-a dat vreo șansă fostei campioane în lupta la titlu.
Din păcate pentru "cetățeni", lotul nu a fost întărit suficient, iar plecările lui David Silva și Leroy Sane se simt mai mult decât ar fi anticipat oricine. Cu Jesus și Aguero accidentați, cu Mahrez și Bernardo Silva ieșiți din formă, City a depins aproape exclusiv de geniul lui De Bruyne și incisivitatea lui Sterling.
E nevoie de întăriri pe faza ofensivă, iar City e dispusă să ofere 75 milioane de lire (84 de milioane de euro) pentru Jack Grealish.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Acesta a fost și pe lista lui United în această vară, dar cele două cluburi nu s-au înțeles asupra prețului. Chiar și așa, Grealish nu a acuzat șocul ratării unei mutări. Dimpotrivă: fotbalistul care a fost titular pentru Anglia aseară, în înfrângerea cu Belgia, a jucat impresionant în actuala stagiune: are 4 goluri și 6 assisturi în cele 7 partide jucate cu Villa în Premier League.

Douglas Luiz, clauză de buy-back

Dacă transferul lui Grealish e condiționat de doleanțele financiare ale lui Villa, clubul din Birmingham nu poate face nimic în cazul lui Douglas Luiz.
Mijlocașul central a fost adus în 2019 chiar de la City, pentru 15 milioane de lire, dar "cetățenii" au păstrat în contract o clauză prin care îl poate cumpăra înapoi. Aceasta e cifrată la suma de 25 de milioane de lire, anunță dailystar.co.uk.
Brazilianul de 22 de ani e extrem de util în fața apărării, dar poziția aceea pare una acoperită la City, în condițiile în care Rodri se descurcă de minune într-un rol similar. Totuși, e nevoie de o variantă de back up, mai ales că Fernandinho a ajuns la o anumită vârstă și nu mai pare să intre în planurile lui Guardiola, pe termen mediu și lung.
Până la fereastra de mercato din iarnă, Guardiola se concentrează pe duelul cu Mourinho, din weekend. Spurs - City se joacă sâmbătă, de la 19:30, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47