Articol scris de Alex Ivan
Transferul lui Donny van de Beek la Manchester United a părut că va pune capăt zvonurilor legate de mutarea lui Grealish în tabăra lui Solskjaer. Deși olandezul nu a fost privit ca o alternativă directă pentru transferul căpitanului lui Villa, între cei doi există multe similitudini.
United a căutat vara trecută să aducă alături de Bruno Fernandes, la mijlocul terenului, un jucător care să crească forța ofensivă. În rezultat, Donny van de Beek a sosit pe Old Trafford, dar s-a adaptat cu greu stilului din Premier League. Olandezul s-a aflat doar pe banca de rezerve în ultima etapă, pe Goodison Park, lucru care confirmă statutul său de rezervă la Manchester United.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 2 ORE
În condițiile actuale, “diavolii roșii” nu au nevoie să aducă un alt om de atac în lotul lui Solskjaer. Pe altă parte, în contextul în care Paul Pogba și Juan Mata ar putea părăsi clubul de pe Old Trafford, Jack Grealish va reveni pe radarul șefilor lui Manchester United.

Aston Villa ține de prețul căpitanului ei

Conform Manchester Evening News, negocierile din vara trecută dintre Aston Villa și Manchester United nu au ajuns la un stadiu avansat. Oficialii lui United au fost nesiguri asupra eventualului rol jucat de Grealish în formația lui Solskjaer.
Englezul a fost folosit în stagiunea precedentă ca mijlocaș avansat. În acest sezon, Grealish a fost mutat de Dean Smith în flancul stâng al atacului lui Aston Villa, iar această schimbare l-a propulsat pe căpitanul de pe Villa Park în topul celor mai buni jucători din Premier League.
De asemenea, Aston Villa nu a dorit să renunțe ușor la serviciile lui Grealish. Oficialii clubului din Birmingham au cerut în schimbul său nu mai puțin de 80 de milioane de lire sterline, o sumă pe care Manchester United nu a fost dispusă să o achite pentru un jucător care nu oferea certitudinea că se va impune pe Old Trafford.
Totuși, dacă Grealish va arăta în continuare aceeași formă excelentă din debutul acestui sezon, Manchester United își va revizui opțiunile. Englezul nu va mai fi privit doar ca o alternativă pentru banca de rezerve, ci ca un titular incontestabil în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.
Până acum, Grealish are 4 goluri și 5 asissit-uri trecute în contul lui, iar convocarea la naționala Angliei este cu siguranță un moment de referință pentru cariera sa și va face ca prețul englezului să crească și mai mult.
Manchester United și-a exprimat în multe rânduri dorința de a transfera jucători englezi talentați. Ținând cont de acest criteriu, numele lui Grealish pur și simplu nu poate fi ignorat.

Aston Villa, evoluții mult peste așteptări în acest sezon

Sub comanda lui Dean Smith, clubul din Birmingham a înregistrat rezultate fantastice în acest sezon, iar Grealish este liderul acestei revelații de pe Villa Park. Dacă englezul va aduce trofee în vitrina clubului unde a crescut, calitățile sale nu vor mai fi contestate.
Aston Villa le-a învins fără drept de apel în acest sezon pe Liverpool și Arsenal, 7-2 și 3-0, și s-a aflat pentru câteva etape în vârful ierarhiei din Premier League. Echipa lui Dean Smith poate reveni pe prima poziție dacă își va câștiga restanța cu Manchester City. Grealish a jucat un rol crucial în parcursul excelent al echipei sale, formând un duo redutabil cu Ollie Watkins.
În total, Jack Grealish are 13 goluri și 12 pase decisive în 77 de apariții în Premier League pentru Aston Villa.
Suma de transfer a englezului va crește cu fiecare prestație bună din acest sezon și probabil va fi influențată decisiv de evoluțiile sale de la Campionatul European de anul viitor. Dacă Manchester United va căuta alternative pentru faza ofensivă, Jack Grealish va fi cu siguranță în topul listei șefilor de pe Old Trafford.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 3 ORE
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48