Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Clauza inedită din contractul lui Bruno Fernandes. Sporting ar putea încasa un bonus considerabil

Nicu Savin

Publicat 06/03/2021 la 12:52 GMT+2

Bruno Fernandes are evoluții excelente în acest sezon pentru Manchester United, fiind printre cei mai buni jucători din Premier League. Acest lucru îi bucură și pe cei de la Sporting Lisabona, echipa de la care portughezul a ajuns pe Old Trafford.

Bruno Fernandes

Credit imagine: Getty Images

Bruno Fernandes a ajuns la Manchester United în ianuarie 2020. "Diavolii" i-au plătit lui Sporting 55 de milioane de € inițial, dar în contractul mijlocașului au fost specificate mai multe clauza, care pot urca suma de transfer până la 70 de milioane de €.
Portughezul s-a integrat perfect la United și a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. The Times informează că deja Sporting a încasat deja încă 10 milioane de €, fiind începlinită prima clauză care avea legătură cu numărul de meciuri jucate de portugehz în prima sa parte a aventurii la United.
Aceeași sursă notează însă că gruparea portugheză va mai încasa încă 5 milioane de € dacă Bruno Fernandes va primi premiul de "Fotbalistul Anului Premier League" acordat de Asociația Fotbaliștilor Profesioniști. Casele de pariuri din Marea Britanie îl consideră mare favorit pe Fernandes pentru acest premiu, el fiind desemnat de 4 ori până acum cel mai bun fotbalist al lunii în acest sezon.
Clauza de 5 milioane de € ar urma să se activeze și dacă Bruno Fernandes s-ar clasa pe unul din primele 3 locuri în clasamentul final al Balonului de Aur, lucru totuși greu de crezut că se va întâmpla în 2021.
Program Premier League

Bruno Fernandes are cifre uimitoare la Man United

Bruno Fernandes a impresionat încă din a 2-a parte a sezonului trecut, dar în actuala stagiune a excelat în multe momente. Mijlocașul lui United are 15 goluri și 10 pase decisive în Premier League până acum, fiind al 2-lea în clasamentul golgheterilor după Mo Salah (17 goluri) și al tot al 2-lea în topul pasatorilor, după Harry Kane (11 assist-uri).
În total, Bruno Fernandes a jucat 62 de meciuri în toate competițiile de când a ajuns la United, marcând 32 de goluri și oferind 21 de pase decisive, fiind fără îndoială unul dintre cele mai inspirate transferuri ale "diavolilor" din ultimii ani.
picture

#ETalks Man City - Man United, cu Ion Alexandru, Lucian Sânmărtean, Emanuel Terzian și Mihai Crăciun

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo