Bruno Fernandes a ajuns la Manchester United în ianuarie 2020. "Diavolii" i-au plătit lui Sporting 55 de milioane de € inițial, dar în contractul mijlocașului au fost specificate mai multe clauza, care pot urca suma de transfer până la 70 de milioane de €.
Portughezul s-a integrat perfect la United și a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. The Times informează că deja Sporting a încasat deja încă 10 milioane de €, fiind începlinită prima clauză care avea legătură cu numărul de meciuri jucate de portugehz în prima sa parte a aventurii la United.
Aceeași sursă notează însă că gruparea portugheză va mai încasa încă 5 milioane de € dacă Bruno Fernandes va primi premiul de "Fotbalistul Anului Premier League" acordat de Asociația Fotbaliștilor Profesioniști. Casele de pariuri din Marea Britanie îl consideră mare favorit pe Fernandes pentru acest premiu, el fiind desemnat de 4 ori până acum cel mai bun fotbalist al lunii în acest sezon.
Campionatul European UEFA
"Lucrul ăsta e mai important decât Ronaldo!" Ce spune Bruno Fernandes înaintea duelului cu Germania
17/06/2021 LA 13:43
Clauza de 5 milioane de € ar urma să se activeze și dacă Bruno Fernandes s-ar clasa pe unul din primele 3 locuri în clasamentul final al Balonului de Aur, lucru totuși greu de crezut că se va întâmpla în 2021.
Citește și: MANCHESTER UNITED ȘI-A PREZENTAT UN NOU BILANȚ FINANCIAR! "DIAVOLII" SUNT NEVOIȚI SĂ SE ÎMPRUMUTE
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg

Bruno Fernandes are cifre uimitoare la Man United

Bruno Fernandes a impresionat încă din a 2-a parte a sezonului trecut, dar în actuala stagiune a excelat în multe momente. Mijlocașul lui United are 15 goluri și 10 pase decisive în Premier League până acum, fiind al 2-lea în clasamentul golgheterilor după Mo Salah (17 goluri) și al tot al 2-lea în topul pasatorilor, după Harry Kane (11 assist-uri).
În total, Bruno Fernandes a jucat 62 de meciuri în toate competițiile de când a ajuns la United, marcând 32 de goluri și oferind 21 de pase decisive, fiind fără îndoială unul dintre cele mai inspirate transferuri ale "diavolilor" din ultimii ani.

#ETalks Man City - Man United, cu Ion Alexandru, Lucian Sânmărtean, Emanuel Terzian și Mihai Crăciun

Premier League
Bruno Fernandes, "șah" la oficialii lui United! Ce condiție pune pentru a semna un nou contract
10/03/2021 LA 08:30
Fotbal
Aceștia sunt magicienii Europei! Jucătorii cu cele mai multe șanse create în Top 5 campionate
25/01/2021 LA 11:09