Articol scris de Romeo Ene
Fostul luptător şi-a exprimat interesul pentru cumpărarea de acțiuni la United, după ce familia Glazer a anunțat că e dispusă să vândă, dar el nu i-ar spune nu nici lui Celtic. Pentru vedeta UFC ar fi prima experienţă în lumea fotbalului, iar achiziţionarea lui United ar reprezenta o adevărată lovitură de imagine pentru irlandez.
Premier League
Vin americanii! Un club legendar din Premier League va fi deținut de o femeie de afaceri din SUA
06/12/2021 LA 09:30

Avere impresionantă pentru McGregor

McGregor, a cărui avere este estimată la aproximativ 181 de milioane de lire sterline, a postat un tweet care i-a alarmat pe cei 8,7 milioane de urmăritori: "Hei băieți, mă gândesc să cumpăr Manchester United!". Evident, reacțiile nu au întârziat să apară, iar părerile acumulate și întrebarea generală adresată de unul dintre utilizatori a fost: "Chiar ai de gând să cumperi Manchester United?"
Conor a răspuns: "Mai întâi a fost vorba despre Celtic, ca să fiu sincer. Sunt foarte interesat să cumpăr o echipă la un moment dat! Aş putea să cumpar procente de la Dermot Desmond. Atât Celtic, cât și Manchester United sunt echipe pe care le am în vedere, desigur. Dar am o minte deschisă, aș putea face lucruri grozave pentru un club de fotbal".
Desmond este un om de afaceri a cărui avere este estimată la peste 2 miliarde de euro, fiind cea de-a noua cea mai bogată persoană din Irlanda, conform Forbes, precum și cel mai mare acționar al lui Celtic. În plus, este legat și de United, întrucât deținea acțiuni ale echipei, până în 2005, atunci când le-a vândut lui Malcolm Glazer.
Astfel, McGregor ar trebui să negocieze cu familia Glazer, care nu mai este pe placul suporterilor lui United, după ce clubul a fost unul dintre fondatorii Superligii. Mulți l-ar vedea cu siguranță ca un fel de "salvator", ținând cont de tensiunea dintre fani și actualii proprietari.
4 miliarde este prețul stabilit de familia Glazer pentru a ceda toate acțiunile pe care le are la Manchester United.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
26/11/2021 LA 08:42
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29