Conte a vrut neapărat să debuteze cu un succes pe banca londonezilor și, deși Conference League nu e o competiție care să intereseze prea mult formațiile mari, italianul a alcătuit un prim "11" foarte apropiat de cel standard, cu Son și Kane vârfuri de lance.
Chiar și așa, metehnele echipei au dus ca o partidă ce părea să se îndrepte spre un scor fluviu (a fost 3-0 în minutul 28) să se complice enorm, olandezii punctând de două ori până la pauză. Gafele din defensivă trebuie reparate cât mai repede crede Conte, care a fost dezamăgit că echipa sa nu a știut să gestioneze avantajul.
"Azi am suferit, deși am avut 3-0. E bine ca jucătorii să sufere uneori, dar nu vreau să mai trecem prin astfel de momente, să le permitem adversarilor să revină în meci. Au fost niște inexactități în defensivă, trebuie să lucrăm la ele", și-a început Conte discursul, potrivit BT Sports.
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
30/11/2022 LA 20:01

Conte, primit ca un salvator de fanii lui Tottenham

Conte a fost primit ca un erou de fanii londonezi, venirea lui fiind garanția succesului. Lucru relevat de CV-ul său, antrenorul cucerind titluri la toate formațiile mari pe care le-a antrenat: Juventus, Chelsea și Inter.
"Filosofia mea de antrenor este foarte simplă: echipa mea trebuie să joace un fotbal bun și atractiv pentru fanii noștri. Vreau să avem o echipă stabilă, nu una care aleargă în sus și în jos pe teren.
Suporterii merită să aibă o echipă competitivă, cu dorință de luptă. Voi face totul pentru a merita sprijinul lor. Tottenham este un club important în Anglia și în întreaga lume", a mai spus Conte.
Tehnicianul italian a găsit formația Tottenham într-o situație foarte grea, dar e optimist, fiind conștient că, din acest punct, echipa nu poate să mai coboare. Cu multă muncă, Spurs poate reveni în lupta pentru un loc de Champions League, deși în prezent ocupă locul 9 în Premier League.
"În opinia mea, e mult loc de îmbunătățit la Spurs. Atât în termeni de nivel individual al jucătorilor, cât și în exprimarea echipei. Trebuie să avem puțină răbdare, pentru că e mult de muncă, atât fizic, cât și tactic. Am nevoie ca jucătorii să înțeleagă exact ce le cer, iar acest lucru nu se poate realiza de pe o zi pe alta. Nu îmi este frică de muncă, doar așa poți să îți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus", a concluzionat italianul.
Grație succesului cu Vitesse, Tottenham a urcat pe doi în grupă și are șanse mari să se califice în primăvara Conference League.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44