Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Crystal Palace - Brighton 1-1. Seria de meciuri fără înfrângere continuă pentru ambele formaţii

Cristian Mihală

Actualizat 16/12/2019 la 23:54 GMT+2

Crystal Palace a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu cu Brighton. Oaspeții au dominat tot meciul, dar Wilfried Zaha a adus remiza cu un sfert de oră înainte de final.

Wilfried Zaha of Crystal Palace celebrates after scoring his sides first goal during the Premier League match between Crystal Palace and Brighton & Hove Albion at Selhurst Park on December 16, 2019

Credit imagine: Getty Images

Extrem de bine aşezaţi în teren de Roy Hodgson, Palace ştie din păcate să interpreteze o singură partitură: una defensivă. Deşi adversara de luni seara era una care lasă destule spaţii în apărare, londonezii nu au riscat, fiind în primul rând interesaţi să nu primească gol. Ca atare, am avut o primă repriză destul de anostă, cu Brighton mult mai prezentă în atac.
În repriza secundă lucrurile s-au schimbat. Cu Trossard un dirijor excelent, "pescăruşii" s-au apropiat din ce în ce mai mult de gol, iar golgheterul Maupay a trimis într-un final mingea în poarta lui Guaita, după o fază în care doi dintre coechipieri i-au lăsat mingea, simţind că e în poziţia ideală. Vârful adus în această vară a ajuns la cota 7 în acest sezon, în condiţiile în care niciunul dintre coechipierii săi nu are mai mult de două reuşite.
Palace s-a trezit la timp şi a început să fie mai incisivă, iar Zaha a reuşit să aducă un punct ce părea, la un moment dat, nesperat. În ziua în care a egalat recordul de apariții pentru Palace în Premier League (180), Wilfried Zaha a marcat un gol superb.
picture

Palace - Brighton | Gol Zaha

Palace a bifat astfel al 4-lea meci la rând fără înfrângere în Premier League, fiind în acest moment pe locul 9, peste Arsenal. De partea cealaltă, şi Brighton e într-o revenire de formă, fiind la al 3-lea meci consecutiv fără eşec. "Pescăruşii" sunt pe 13, la 5 puncte de Southampton, prima echipă aflată pe loc retrogradabil.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo