Extrem de bine aşezaţi în teren de Roy Hodgson, Palace ştie din păcate să interpreteze o singură partitură: una defensivă. Deşi adversara de luni seara era una care lasă destule spaţii în apărare, londonezii nu au riscat, fiind în primul rând interesaţi să nu primească gol. Ca atare, am avut o primă repriză destul de anostă, cu Brighton mult mai prezentă în atac.
În repriza secundă lucrurile s-au schimbat. Cu Trossard un dirijor excelent, "pescăruşii" s-au apropiat din ce în ce mai mult de gol, iar golgheterul Maupay a trimis într-un final mingea în poarta lui Guaita, după o fază în care doi dintre coechipieri i-au lăsat mingea, simţind că e în poziţia ideală. Vârful adus în această vară a ajuns la cota 7 în acest sezon, în condiţiile în care niciunul dintre coechipierii săi nu are mai mult de două reuşite.
Palace s-a trezit la timp şi a început să fie mai incisivă, iar Zaha a reuşit să aducă un punct ce părea, la un moment dat, nesperat. În ziua în care a egalat recordul de apariții pentru Palace în Premier League (180), Wilfried Zaha a marcat un gol superb.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
IERI LA 14:12

Palace - Brighton | Gol Zaha

Palace a bifat astfel al 4-lea meci la rând fără înfrângere în Premier League, fiind în acest moment pe locul 9, peste Arsenal. De partea cealaltă, şi Brighton e într-o revenire de formă, fiind la al 3-lea meci consecutiv fără eşec. "Pescăruşii" sunt pe 13, la 5 puncte de Southampton, prima echipă aflată pe loc retrogradabil.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
19/01/2022 LA 11:58