După ce s-a aflat în ce se vor "îmbrăca" Arsenal, Real, Juventus și Bayern în stagiunea 2020-2021, a venit rândul ca misterul să dispară și în ceea ce îi privește pe "cetățenii" lui Guardiola. Puma, firma germană care se ocupă de actuala campioană a Angliei, a pregătit un al treilea rând de echipament care a stârnit controverse.
"Un design cum nu s-a mai văzut niciodată în istoria echipei engleze și, poate, în istoria fotbalului", notează Mundo Deportivo.
https://i.eurosport.com/2020/05/22/2822077.png
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
ACUM 4 ORE
În general al treilea rând de echipament al formațiilor mari din Europa e unul excentric, însă City pare că nu a fost deloc inspirată în momentul în care și-a dat acceptul privind noul model Puma. Pe rețelele de socializare deja se discută intens despre faptul că tricourile se aseamănă izbitor cu cele de pijama, astfel că "cetățenii" au fost luați peste picior.
"Un tricou care s-ar încadra perfect în clasamentul celor mai urâte din istoria fotbalului", e concluzia jurnaliștilor spanioli de la sursa citată.

Slideshow

FOTO. Cum vor arăta echipamentele pentru Arsenal, Real Madrid, Juventus și Bayern Munchen

4 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 7 ORE
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20