Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum va arăta al 3-lea echipament al lui City în sezonul viitor. "Printre cele mai urâte din istorie"

Cristian Mihală

Actualizat 22/05/2020 la 07:22 GMT+3

Siteul specializat în echipament sportiv "Footy Headlines" a dezvăluit cum va arăta al treilea rând de echipament al lui Manchester City pentru sezonul viitor. Spaniolii de la Mundo Deportivo au etichetat tricourile drept cele mai urâte din istorie.

Raheem Sterling, într-un meci contra lui Wolverhampton

Credit imagine: Getty Images

După ce s-a aflat în ce se vor "îmbrăca" Arsenal, Real, Juventus și Bayern în stagiunea 2020-2021, a venit rândul ca misterul să dispară și în ceea ce îi privește pe "cetățenii" lui Guardiola. Puma, firma germană care se ocupă de actuala campioană a Angliei, a pregătit un al treilea rând de echipament care a stârnit controverse.
"Un design cum nu s-a mai văzut niciodată în istoria echipei engleze și, poate, în istoria fotbalului", notează Mundo Deportivo.
Manchester City
În general al treilea rând de echipament al formațiilor mari din Europa e unul excentric, însă City pare că nu a fost deloc inspirată în momentul în care și-a dat acceptul privind noul model Puma. Pe rețelele de socializare deja se discută intens despre faptul că tricourile se aseamănă izbitor cu cele de pijama, astfel că "cetățenii" au fost luați peste picior.
"Un tricou care s-ar încadra perfect în clasamentul celor mai urâte din istoria fotbalului", e concluzia jurnaliștilor spanioli de la sursa citată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo