Este aproape sigur că Mesut Ozil nu va mai juca la Arsenal, dar condițiile despărțirii continuă să fie o enigmă pentru moment. Mijlocașul de 32 de ani are oferte concrete de la Fenerbahce și DC United, iar în ultimele zile s-a scris că acesta a ajuns la un acord de principiu cu gruparea turcă. Atât Ozil, cât și Arsenal și-ar dori ca despărțirea să se producă în această iarnă.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
"Arsenal trebuie să-și ceară scuze de la Ozil!" Un fost star al "tunarilor", atac dur la Arteta
12/12/2020 LA 16:55

Lăsat pe tușă de Mikel Arteta, Mesut Ozil s-a preocupat în ultima perioadă să le răspundă fanilor pe Twitter la întrebări. Mijlocașul german a dezvăluit, printre altele, că este mare fan al celor de la Fenerbahce Istanbul și că susține această echipă încă de când era copil. Ozil a precizat că nu ar evolua pentru nicio altă echipă din Super Lig.

Mesut Ozil, întrebat dacă s-ar transfera la Tottenham

Mesut Ozil, încă mijlocașul lui Arsenal, este la doar un pas de plecarea de pe Emirates și a dezvăluit că nu ar semna niciodată cu Tottenham Hotspur, trupa pregătită de Jose Mourinho. Germanul le-a transmis fanilor că nu ia în calcul un transfer la o rivală a lui Arsenal din Premier League.

"Acum că se apropie finalul înțelegerii tale cu Arsenal, ce ai face dacă ai primi o singură ofertă, și aceea de la Tottenham Hotspur, iar singura alternativă ar fi să te retragi?", l-a întrebat un fan. "E o întrebare simplă. M-aș retrage!", i-a răspus Ozil fără să ezite. Germanul nu a fost iertat de suporterii lui Tottenham, care au spus că echipa lor preferată nu l-ar dori niciodată: "Nu ai avea loc nici măcar la echipa noastră U18" / "Ești deja retras, ce să cauți la Tottenham?", sunt câteva dintre mesajele primite de Ozil.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Mikel Arteta insistă să-și impună punctul de vedere în disputa cu Ozil: "Am făcut tot posibilul"
31/10/2020 LA 09:56
Premier League
Revolta lui Mesut Ozil. "În ultimii doi ani mă simt vânat. Mulți vor să mă distrugă, dar nu plec!"
13/08/2020 LA 09:49