Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Dacă ai avea o ofertă, și aceea de la Tottenham, ce ai face?" Răspunsul genial oferit de Mesut Ozil

Irina Aldea

Publicat 12/01/2021 la 08:44 GMT+2

Mesut Ozil a intrat în ultimele luni de contract cu Arsenal. Mijlocașul "tunarilor" a fost întrebat pe Twitter ce ar face dacă ar avea o singură ofertă la dispoziție, și aceea de la Tottenham.

Mesut Ozil

Credit imagine: Getty Images

Este aproape sigur că Mesut Ozil nu va mai juca la Arsenal, dar condițiile despărțirii continuă să fie o enigmă pentru moment. Mijlocașul de 32 de ani are oferte concrete de la Fenerbahce și DC United, iar în ultimele zile s-a scris că acesta a ajuns la un acord de principiu cu gruparea turcă. Atât Ozil, cât și Arsenal și-ar dori ca despărțirea să se producă în această iarnă.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Lăsat pe tușă de Mikel Arteta, Mesut Ozil s-a preocupat în ultima perioadă să le răspundă fanilor pe Twitter la întrebări. Mijlocașul german a dezvăluit, printre altele, că este mare fan al celor de la Fenerbahce Istanbul și că susține această echipă încă de când era copil. Ozil a precizat că nu ar evolua pentru nicio altă echipă din Super Lig.

Mesut Ozil, întrebat dacă s-ar transfera la Tottenham

Mesut Ozil, încă mijlocașul lui Arsenal, este la doar un pas de plecarea de pe Emirates și a dezvăluit că nu ar semna niciodată cu Tottenham Hotspur, trupa pregătită de Jose Mourinho. Germanul le-a transmis fanilor că nu ia în calcul un transfer la o rivală a lui Arsenal din Premier League.
"Acum că se apropie finalul înțelegerii tale cu Arsenal, ce ai face dacă ai primi o singură ofertă, și aceea de la Tottenham Hotspur, iar singura alternativă ar fi să te retragi?", l-a întrebat un fan. "E o întrebare simplă. M-aș retrage!", i-a răspus Ozil fără să ezite. Germanul nu a fost iertat de suporterii lui Tottenham, care au spus că echipa lor preferată nu l-ar dori niciodată: "Nu ai avea loc nici măcar la echipa noastră U18" / "Ești deja retras, ce să cauți la Tottenham?", sunt câteva dintre mesajele primite de Ozil.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo