Sezonul 2019/2020 din Premier League se dovedește a fi unul dur pentru antrenori. Cei de la Watford și-au schimbat deja în două rânduri antrenori, iar cluburi importante precum Tottenham și Arsenal au renunțat la Mauricio Pochettino, respectiv Unai Emery.
Următorul pe listă poate fi Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer este sub o presiune din ce în ce mai mare după ce echipa a obținut doar 4 victorii în primele 14 etape ale sezonului. Pochettino este numele care se aude cel mai des pe Old Trafford, iar argentinianul a declarat că dorește să revină în curând în fotbal.

Un eșec cu Tottenham poate să ducă la demiterea lui Solskjaer

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Ole Gunnar Solskjaer le-ar fi spus jucătorilor săi că va fi dat afară dacă Manchester United pierde miercuri seară cu Tottenham, partidă care va fi transmisă în direct de Eurosport de la ora 21.30.
Solskjaer i-a luat locul în luna decembrie lui Jose Mourinho, tocmai adversarul din partida de miercuri seară. Tottenham are 3 victorii din 3 partide în toate competițiile de la venirea lui Jose Mourinho și este văzută ca favorită la pariuri la partida de pe Old Trafford de miercuri.
Man United este pe locul 9 în clasament, la 8 puncte de locul 4 care duce în UEFA Champions League și la 22 de puncte de liderul Liverpool.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38