Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Dacă pierdem, voi fi dat afară" Mesajul lui Solskjaer în vestiar înaintea meciului cu Tottenham

Sebastian Ujica

Actualizat 03/12/2019 la 10:11 GMT+2

Ole Gunnar Solskjaer se teme că va fi următorul antrenor dat afară de un club din Premier League.

Manchester United's Norwegian manager Ole Gunnar Solskjaer gestures as he leaves after the English Premier League football match between Manchester United and Aston Villa

Credit imagine: Getty Images

Sezonul 2019/2020 din Premier League se dovedește a fi unul dur pentru antrenori. Cei de la Watford și-au schimbat deja în două rânduri antrenori, iar cluburi importante precum Tottenham și Arsenal au renunțat la Mauricio Pochettino, respectiv Unai Emery.
Următorul pe listă poate fi Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer este sub o presiune din ce în ce mai mare după ce echipa a obținut doar 4 victorii în primele 14 etape ale sezonului. Pochettino este numele care se aude cel mai des pe Old Trafford, iar argentinianul a declarat că dorește să revină în curând în fotbal.

Un eșec cu Tottenham poate să ducă la demiterea lui Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer le-ar fi spus jucătorilor săi că va fi dat afară dacă Manchester United pierde miercuri seară cu Tottenham, partidă care va fi transmisă în direct de Eurosport de la ora 21.30.
Solskjaer i-a luat locul în luna decembrie lui Jose Mourinho, tocmai adversarul din partida de miercuri seară. Tottenham are 3 victorii din 3 partide în toate competițiile de la venirea lui Jose Mourinho și este văzută ca favorită la pariuri la partida de pe Old Trafford de miercuri.
Man United este pe locul 9 în clasament, la 8 puncte de locul 4 care duce în UEFA Champions League și la 22 de puncte de liderul Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo