Adus sub formă de împrumut de la Real Madrid în această vară, Ceballos s-a adaptat repede la formația pregătită de Emery, cu care jucătorul spaniol se înțelege foarte bine.
Potrivit presei spaniole, campionul european de tineret din acest an i-ar fi cerut lui Florentino Perez să-l vândă la Arsenal după expirarea împrumutului, adică vara viitoare. Chiar dacă mijlocașul de 23 de ani a jucat numai 11 meciuri în tricoul "tunarilor", se declară mulțumit atât de aprecierea arătată de suporteri, cât și de cea venită din partea managerului. Același lucru n-a fost valabil în cazul perioadei petrecute la Real, unde Ceballos nu s-a înțeles prea bine cu Zinedine Zidane, după revenirea antrenorului francez pe Santiago Bernabeu.
https://i.eurosport.com/2019/08/11/2653874.jpg
Premier League
Ceballos a explicat de ce nu s-ar potrivi la Liverpool! "Știu că lui Klopp îi place stilul meu"
12/02/2020 LA 13:48
40 milioane de euro este suma pe care conducerea lui Real Madrid o cere pentru transferul lui Ceballos la Arsenal, însă există speculații conform cărora londonezii ar putea să-l cumpere la un preț mai mic: 35 milioane de euro. Mijlocașul spaniol a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2017 și are contract cu madrilenii până în 2023. Cota sa de piața este de 45 milioane de euro, coform transfermarkt.com.
De-a lungul carierei, Dani Ceballos a mai jucat pentru Betis și Real Madrid. Jucătorul împrumutat la Arsenal a bifat și nouă selecții la naționala mare a Spaniei, în care a reușit un singur gol.
Premier League
Ralf Rangnick și-a rezolvat problemele cu viza, dar va sta în tribune la meciul cu Arsenal
ACUM 14 ORE
Premier League
Who’s better | Marcus Rahsford-Bukayo Saka, duelul săptămânii în Premier League
IERI LA 05:02