Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dani Ceballos poate să fie transferat definitiv la Arsenal. Florentino Perez, deschis la negocieri

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/11/2019 la 15:12 GMT+2

Dani Ceballos (23 de ani) se simte bine la Arsenal, iar un transfer definitiv pe Emirates nu este exclus.

Dani Ceballos of Arsenal during the Arsenal Media Day at London Colney on August 07, 2019 in St Albans, England.

Credit imagine: Getty Images

Adus sub formă de împrumut de la Real Madrid în această vară, Ceballos s-a adaptat repede la formația pregătită de Emery, cu care jucătorul spaniol se înțelege foarte bine.
Potrivit presei spaniole, campionul european de tineret din acest an i-ar fi cerut lui Florentino Perez să-l vândă la Arsenal după expirarea împrumutului, adică vara viitoare. Chiar dacă mijlocașul de 23 de ani a jucat numai 11 meciuri în tricoul "tunarilor", se declară mulțumit atât de aprecierea arătată de suporteri, cât și de cea venită din partea managerului. Același lucru n-a fost valabil în cazul perioadei petrecute la Real, unde Ceballos nu s-a înțeles prea bine cu Zinedine Zidane, după revenirea antrenorului francez pe Santiago Bernabeu.
Dani Ceballos of Arsenal looks on during the Premier League match between Newcastle United and Arsenal FC at St. James Park on August 11, 2019 in Newcastle upon Tyne, United Kingdom.
40 milioane de euro este suma pe care conducerea lui Real Madrid o cere pentru transferul lui Ceballos la Arsenal, însă există speculații conform cărora londonezii ar putea să-l cumpere la un preț mai mic: 35 milioane de euro. Mijlocașul spaniol a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2017 și are contract cu madrilenii până în 2023. Cota sa de piața este de 45 milioane de euro, coform transfermarkt.com.
De-a lungul carierei, Dani Ceballos a mai jucat pentru Betis și Real Madrid. Jucătorul împrumutat la Arsenal a bifat și nouă selecții la naționala mare a Spaniei, în care a reușit un singur gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo