Darwin Nunez este unul dintre cei mai căutați jucători din lume, Manchester United, Manchester City, Arsenal, și Tottenham interesându-se deja de el. Klopp îl avea pe lista sa din vara anului trecut, iar acum, după dubla din sferturile Champions League, neamțul s-a convins că mutarea trebuie făcută. Mai ales că Sadio Mane e ca şi plecat la Bayern, deşi cluburile încă nu s-au pus de acord asupra sumei mutării.
Cert e că uruguayanul de 22 de ani şi-a dat acordul să meargă pe Anfield, deşi în ultimele zile Ten Hag şi Manchester United au încercat să îl atragă spre Old Trafford. Din câte se pare, vârful sud-american a stat de vorbă cu Edinson Cavani, care nu i-a recomandat United, unde situaţia e incertă în continuare, iar lupta pentru trofee rămâne, pentru moment, doar un vis.
O discuţie cu Klopp a fost decisivă în hotărârea lui Nunez, care va avea un salariu de "doar" 60.000 de lire/săptămână pe Anfield.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03

Darwin Nunez va fi cel mai scump jucător din istoria lui Liverpool

Deşi s-a speculat că mutarea se va face pentru 100 de milioane de lire (80 de milioane sumă fixă şi 20 sub formă de bonusuri), Liverpool va pune la bătaie în prima ofertă oficială 68 de milioane de lire, cu alte 17 milioane care vor ajunge în contul formaţiei din Lisabona ulterior, în funcţie de randamentul jucătorului şi performanţele "cormoranilor". Rămâne de văzut dacă va fi o sumă suficientă pentru Benfica, dar e de aşteptat ca în cele din urmă părţile să bată palma. Indiferent la ce sumă se va ajunge într-un final, Darwin Nunez va fi cu siguranţă cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool, urmând a doborî recordul lui Van Dijk (adus pentru 84 de milioane de euro de la Southampton, în iarna sezonului 2017-2018).
Darwin Nunez are aceeaşi rată de goluri cu Lewandowski, în sezonul trecut: 1,07 reuşite/90 de minute. Topul e dominat de jucători din Portugalia şi Germania, unde granzii nu au mari probleme în a se impune categoric în faţa formaţiilor mai slab cotate.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
01/07/2022 LA 19:02
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
01/07/2022 LA 15:20