Fără Ronaldo în acest sezon, United probabil că nu avea nicio șansă să termine între primele 10. Nivelul echipei e unul teribil, iar neputința a fost evidentă încă o dată în deplasarea de la Brighton, în care trupa lui Graham Potter pur și simplu s-a distrat cu "diavolii".

Ronaldo, amuzat de cât de slabă poate fi United. Rezumatul meciului pierdut cu Brighton, cu 4-0

CITEȘTE ȘI:
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20
STARUL LUI AJAX, HALLER A RĂSPUNS LA ÎNTREBAREA:"TE DUCI LA MANCHESTER UNITED ÎMPREUNĂ CU TEN HAG?"

Reacția lui Ronaldo, analizată

La 3-0, camerele au surprins un râs ironic al lui Ronaldo, singurul jucător care a ținut steagul sus în actualul sezon. Dion Dublin, fost atacant la Norwich, Manchester United, Aston Villa sau Leicester și Graeme Souness, legendarul mijlocaș și antrenor al lui Liverpool au analizat atitudinea portughezului. Frustrarea e cuvântul care guvernează râsul ironic și superior al lui CR7, căruia parcă nu îi vine să creadă cât de slabă a ajuns echipa care, în era "Alex Ferguson" domina Anglia și Europa.
"Cred că râsul e unul nervos, coechipierii îi stârnesc râsul acesta și situația. E ceva de genul: "Ce naiba se întâmplă aici, sunt la Manchester United sau nu?", a spus Dion Dublin, la Sky Sports, completat de Graeme Souness: "Cred că reacția vine în contextul în care înainte juca la United cu fotbaliști precum Scholes, Keane, Giggs sau Rio Ferdinand, iar acum are asemenea coechipieri".
United e pe 6 în Premier League și mai are de jucat un singur meci în actuala stagiune, astfel că poate coborî până pe 9 la finalul stagiunii, în funcție de ce fac formațiile din spate. Golaverajul ar putea fi unul negativ la final de stagiune, dacă în deplasarea de la Palace, Zaha&Co se vor impune la două goluri diferență.
Din vară, Ten Hag va sosi la echipă, iar fanii îl văd pe tehnicianul care a făcut minuni la Ajax ca pe un salvator, dar probabil că batavul ar avea nevoie de peste jumătate de miliard de euro pentru transferuri, astfel încât United să aibă o mică șansă, în anii următori, în duelul cu City și Liverpool.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
15/05/2022 LA 14:32
Premier League
Ten Hag pregătește o mutare de geniu! Transferul prin care United încearcă să dea o dublă lovitură
15/05/2022 LA 07:21