Aflat de 9 ani la Manchester United, David De Gea s-a impus rapid la "diavoli" și a devenit unul dintre cei mai buni portari din lume. În ciuda regresului de la club în ceea ce privește performanțele, De Gea a continuat să impresioneze, câștigând în mai multe rânduri premiul pentru cel mai bun jucător al echipei într-un sezon.
Însă ultimii 2 ani au fost problematici pentru De Gea. După ce a făcut un Mondial în 2018 sub așteptări, De Gea a continuat să fie nesigur în poarta lui United, alternând intervențiile salvatoare cu golurile primite ușor: este portarul care a comis cele mai multe erori care au dus la marcarea unui gol de la startul sezonului precedent, la egalitate cu Dubravka și Leno.
Ultima gafă a lui De Gea a venit la meciul cu Everton. În chiar startul partidei, De Gea a făcut probabil cea mai mare greșeală a sa în cele 393 de apariții în tricoul lui United. Spaniolul a întârziat degajarea și a trimis apoi în piciorul lui Calvert-Lewin iar mingea a ajuns în poartă!
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10

De Gea, out de la United?

Evoluțiile lui De Gea au stârnit îngrijorare în club, scrie Daily Mail. Deși Ole Gunnar Solskjaer continuă să aibă încredere în portarul spaniol, la nivelul conducerii a început să se discute serios varianta ca Dean Henderson să devină încă din sezonul viitor numărul 1 la United!
Portarul celor de la Sheffield este împrumutat de Man United și a avut evoluții excelente, vorbindu-se chiar să fie titularul naționalei Angliei la Euro. Dacă până acum cei de la Man United luau în calcul varianta de a-l lăsa încă cel puțin un sezon pe Henderson la Sheffield, greșelile lui De Gea pot să ducă la vânzarea spaniolului.
Jurnaliștii englezi scriu că oficialii lui United se vor întâlnii cu reprezentanții lui Dean Henderson luna aceasta urmând să fie luată o decizie legată de viitorul portarului de 22 de ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
De Gea, resemnat după eliminarea din Champions League: "Nu am fost destul de buni"
16/03/2022 LA 10:52
Liga Campionilor UEFA
"Cristiano ne-a făcut deja mult rău!" Ce planuri au jucătorii de la Atletico în duelul cu United
22/02/2022 LA 19:04