Lampard a avut peste 300 de milioane de lire doar în 2020 pentru a reconstrui Chelsea. S-au făcut transferuri impresionante și mulți specialiști anticipau că "albaștrii" se vor bate la titlu. Chiar mult timp au dat senzația că o pot face, dar de două luni echipa a intrat într-o criză fără precedent (4 victoii în ultimele 11 meciuri, în toate competițiile, două dintre ele cu modestele Morecambe și Luton).
Ca atare, Abramovich a cochetat de ceva timp cu ideea înlăturării staffului tehnic, dar abia ieri s-a ajuns la un acord de încetare a contractului cu Lampard și colaboratorii săi. În vârstă de 42 de ani, Frank Lampard a fost numit antrenor la Chelsea la începutul lunii iulie 2019, în locul italianului Maurizio Sarri.

Dezamăgire fără limite în tabăra lui Frank Lampard. Mesajul emoționant al antrenorului secund, Jody Morris

Premier League
Frank Lampard, reacție oficială după demiterea de la Chelsea! Mesaj pentru Roman Abramovich
25/01/2021 LA 20:32
De pe banca lui Chelsea nu a plecat doar Frank Lampard, ci întreg staff-ul tehnic, printre care și antrenorul secund al "albaștrilor", Jody Morris. Acesta din urmă a avut un mesaj emoționant după demiterea de la Chelsea. Fost mijlocaș al lui Chelsea, Jody Morris a recunoscut că a fost foarte greu de acceptat că trebuie să plece de pe Stamford Bridge.
"A durut de două ori înainte când a trebuit să-mi iau rămas bun de la acest club, dar de fiecare dată am plecat în termeni personali și m-am gândit mereu la ce e mai bine pentru mine și familia mea. Ieri a fost dificil pe toate planurile... Întotdeauna m-am simțit mândru să spun că am jucat pentru echipa pe care am susținut-o încă de când eram mic copil...
Sunt de asemenea foarte mândru să spun că am stat alături de Frank Lampard, care a muncit fără oprire încercând să îmbunătățească jocul băieților și cultura de aici în fiecare zi. Noi, cei care am lucrat cu tine, nu puteam avea un lider mai bun! Le mulțumesc fanilor pentru susținerea pe care au arătat-o tot mereu, sunt unul dintre voi... Mulțumesc domnului Abramovich și doamnei Marina Granovskaia pentru că mi-am îndeplinit un vis. Chelsea este și va fi întotdeauna clubul meu indiferent de ce se va întâmpla", a fost mesajul lui Jody Morris.
Cu Frank Lampard pe bancă, Chelsea a terminat campioantul trecut pe locul 4 în Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester United de pe locul 3, şi după campiona Liverpool şi Manchester City. În acest sezon, Chelsea acuopă actualmente locul 9, cu 29 de puncte din 19 meciuri, la patru puncte de Tottenham, de pe locul 5, de UEFA Europa League, şi la cinci puncte de Liverpool, de pe locul 4, de UEFA Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
Adevăratul motiv pentru care Frank Lampard a fost dat afară de la Chelsea: "Jucătorii s-au plâns"
25/01/2021 LA 15:49
Premier League
Lampard, pe făraș la Chelsea! Discurs deznădăjduit în fața jurnaliștilor după eșecul cu Leicester
20/01/2021 LA 05:40