Prima repriză a fost săracă în ocazii, cele 2 echipe având câte un singur șut pe spațiul porții. Sterling a destabilizat prima dată defensiva "diavolilor" în minutul 20, dar șutul său din interiorul careului a fost blocat. În minutul 35, De Bryune i-a pasat excelent lui Mahrez, dar algerianul a șutat dezamăgitor dintr-o poziție foarte bună. Aceasta a fost ultima fază importantă a primei părți, astfel că la cabine s-a intrat fără ca tabela să fie modificată.
Repriza secundă a început mai alarmant, iar arbitrul C.Kavanagh a acordat penalty la un fault a lui walker asupra lui Rashford. VAR-ul însă a intervenit și reluările au arătat că atacantul lui United s-a aflat în off-side la faza respectivă, astfel că decizia a fost schimbată.
City a fost apoi mai periculoasă, iar Kevin De Bruyne a ratat cea mai mare ocazie a partidei în minutul 68. Belgianul a fost servit excelent de Gabriel Jesus, dar șutul său, care probabil l-ar fi bătut pe De Gea, a fost blocat excelent de Maguire. "Cetățenii" au continuat să aibă mai mult inițiativa, dar United s-a apărat exact și meciul a curs către un 0-0. A fost un rezultat echitabil până la urmă, dar cele 2 echipe au dezamăgit oarecum prin evoluția lor.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 42 MINUTE

United rămâne peste City în Premier League

Această remiză nu aduce vreun beneficiu prea mare niciuneia dintre echipe, dar totuși echipa lui Solskjaer pare mai avantajată de acest rezultat, mai ales că aceasta venea după eliminarea dureroasă din Champions League. United rămâne cu un punct peste rivala concitadină și bifează după multă vreme un meci fără gol primit, ceea ce aduce un plus de moral defensivei "diavolilor".
La mijlocul săptămânii viitoare este etapă intermediară în Premier League, iar cele 2 formații au, cel puțin la prima vedere, misiuni facile. Manchester United se deplasează pe terenul ultimei clasate, Sheffield United, în timp ce City va juca pe Etihad cu West Bromwich Albion, o altă echipă lipsită total de formă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM 2 ORE