Diego Costa și-a reziliat de comun acord contractul cu Atletico Madrid, fotbalistul invocând motive personale. Chiar dacă în ultima vreme nu a evoluat strălucit, cota sa rămâne ridicată și sunt destule cluburi care ar dori să obțină semnătura sa.
Presa din Anglia a scris că Wolverhampton îl dorește insistent pe spaniolul născut în Brazilia, iar mutarea părea să fie aproape perfectată, jucătorul fiind impresariat de celebrul Jorge Mendez, un apropiat al clubului de pe Molineux.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49

Diego Costa are petenții financiare uriașe

Lucrurile nu sunt însă deloc simple pentru cei de la Wolves, deoarece Costa cere un salariu uriaș, de aproximativ 250.000 de £ pe săptămână. Și dacă ar vrea să-i ofere un salariu așa mare, Wolves nu poate face acest lucru, deoarece ar încălca regulile fair-play-ului financiar. În aceste condiții, doar dacă ar vinde jucători în această iarnă formația lui Nuno Espirito Santo și-ar permite să plătească un asemenea salariu.
Negocierile nu s-au încheiat, dar tranzacția s-ar putea realiza doar în cazul în care jucătorul ar accepta un salariu mai mic. În orice caz, e greu de crezut că vreun club din Europa va accepta să-i plătească un asemenea venit atacantului, astfel că până la finalul perioadei de mercato e posibil ca acesta să-și reconsidere poziția.
Diego Costa era văzut ca o variantă perfectă pentru atacul "lupilor", în contextul în care Raul Jimenez nu și-a revenit încă după grava accidentare la cap din meciul cu Arsenal, iar tânărul Fabio Silva este prea crud pentru nivelul din Premier League.
Internaționalul spaniol a mai jucat în Anglia între 2014 și 2018, perioadă în care a marcat 58 de goluri în 120 de meciuri pentru Chelsea, trecându-și în palmares 2 titluri în Premier League în tricoul londonezilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
17/01/2022 LA 08:33
Premier League
Rio Ferdinand este convins Maguire nu ar trebui să fie căpitanul lui Manchester United!
02/01/2022 LA 08:38