Gareth Bale nu a jucat în meciul din Cupa Angliei contra lui Everton, acuzând un disconfort fizic. Jose Mourinho s-a declarat nemulțumit de o postare a galezului pe contul personal de Instagram, în care acesta își anunța fanii că este într-o formă fizică bună, lusitanul spunând că lucrurile nu stau deloc așa, deoarece chiar jucătorul a solicitat să nu joace în meciul de cupă, în ciuda faptului că analizele au scos la iveală faptul că nu suferă nicio accidentare.
Dimitar Berbatov l-a apărat mereu pe Bale pe când acesta era în dizgrația lui Zidane la Real Madrid, dar și în acest sezon, având încredere că galezul o poate ajuta pe Tottenham. Dar bulgarul și-a pierdut și el răbdarea cu jucătorul de la Spurs după evenimentele din ultima săptămână, spunând că întoarcerea sa la Tottenham se poate trasnforma într-un coșmar.
"Întoarcerea lui Bale începe să se transforme într-un coșmar. Dacă Bale a făcut cu adevărat o radiografie și a descoperit că are o problemă care ar putea duce la o accidentare, atunci pot înțelege că nu a vrut să joace. Dar dacă nu era nimic, dacă era disponibil și nu avea dorință să joace, atunci sunt probleme. Disconfort fizic? Ce naiba înseamnă asta dacă nu ești accidentat? Dacă nu ești rănit, de ce naiba nu joci?", a declarat Berbatov, citat de As.com.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid, în drumul spre al 15-lea trofeu în Champions League! Record uluitor al galacticilor
03/10/2022 LA 11:32
Berbatov nu vede cu ochi buni finalul poveștii lui Bale la Tottenham: "E normal ca Mourinho să fie nefericit. Revenirea lui Bale la Tottenham s-a făcut cu mult fast, dar acum nu e o situație prea bună. Sincer, n-am nici o idee despre cum s-ar putea rezolva. Poate avea un final nefericit."

Dimitar Berbatov: "Este evident că Bale se va întoarce la Real Madrid"

În opinia lui Berbatov, Tottenham nu îl va mai vrea pe Bale și din sezonul viitor, astfel că acesta se va întoarce la Real Madrid, unde mai are un an de contract: "Este evident că se va întoarce la Real Madrid, pentru că este evident că Tottenham nu va lăsa să continue această situație. Întrebarea mea este unde va ajunge Bale. Pentru că în acest ritm va continua să fie foarte departe de cea mai bună versiune a sa.
Probabil că nu îi va păsa de nimic și va dori să își încheie contractul la Real Madrid."
https://i.eurosport.com/2021/02/12/2992834.jpg
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41
MLS
Gareth Bale nu se retrage după Cupa Mondială din 2022! Ce planuri are starul galez
12/07/2022 LA 14:22