Gareth Bale nu a fost în lotul lui Tottenham pentru partida din Cupa Angliei contra lui Everton, de la mijlocul acestei săptămâni. Mourinho a declarat că galezul a acuzat un anumit disconfort fizic și a rămas la Londra, pentru a se pregăti pentru meciul cu Manchester City de sâmbătă.
Dar Bale a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie de la un antrenament, adăugând remarca: "Sesiune bună astăzi", dorind să le împărtășească fanilor că se simte bine din punct de vedere fizic.
Serie A
Inter a pierdut acasă cu Roma, după un meci superb! Mourinho, gură de oxigen! Inzaghi, sub presiune
ACUM 13 ORE

Jose Mourinho: "Există o contradicție între postare și realitate"

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Manchester City și Tottenham, Mourinho a fost întrebat despre starea fizică a lui Gareth Bale, jurnaliștii amintind și de postarea galezului de pe Instagram, iar Mourinho a dat cărțile pe față:
"Trebuie să recunosc că postarea sa a creat necesitatea de a fi abordat acest subiect. Există o contradicție între postare și realitate. De la începutul sezonului am încercat să fiu foarte privat și să păstrez totul în interior, dar simt că trebuie să abordez situația. Probabil că postarea nu a fost nici măcar responsabilitatea lui, nu știu. Dar în postare scria "sesiune de antrenament grozavă" și "sunt gata", ceea ce este total greșit.
O spun încă o dată și sper să fie pentru ultima oară. Nu s-a simțit bine și a cerut o radiografie. I s-a făcut o radiografie și s-a constatat că nu e vorba de nicio accidentare, dar gândurile sale erau tot acolo, așa că nu l-am inclus în lot pentru meciul cu Everton, pentru că sentimentele unui jucător sunt mai importante decât noi toți. A rămas să se pregătească cu preparatorii fizici, iar azi vom avea un nou antrenament. Dacă va fi pregătit să joace, va fi selectat pentru meciul de mâine.", a declarat Mourinho, citat de Daily Sport.
Gareth Bale a fost folosit doar în 6 meciuri de Premier League în acest sezon (doar 2 ca titular), reușind să marcheze un gol. În rest, galezul a jucat mai mult în Europa League sau în Cupa Ligii, dar așteptările de la el erau mult mai mari în momentul când Tottenham a decis să îl împrumute de la Real Madrid pentru acest sezon, mai ales că londonezii îi plătesc în jur de 250.000 de £ pe săptămână.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/12/2992834.jpg
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24