Kelleher (23 de ani) va fi folosit de Klopp din primul minut al disputei cu Chelsea, de duminică (ora 18:30). El a ținut poarta intactă contra lui Norwich, a apărat două lovituri de departajare în confruntarea cu Leicester, pentru ca apoi să aibă o intervenție cât o calificare, în fața lui Martin Odegaard, în semifinale.
"Caoimhin va juca în finală, dacă e apt. Ca manager, trebuie să iei anumite decizii, să iei în considerare multe lucruri, și toată încrederea mea e că el se va descurca în acel meci. Kelleher nu e un portar bun, e unul foarte bun, și vrem să îl păstrăm aici. A arătat că merită toată încrederea noastră și îi vom da oportunități în continuare", spunea Klopp după calificarea în finala Cupei Ligii.
CITEȘTE ȘI:
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
UEFA A SCHIMBAT LOCAȚIA FINALEI CHAMPIONS LEAGUE. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ECHIPELE RUSE ȘI UCRAINENE

Povestea lui Kelleher: a jucat ca atacant, până la 14 ani

Goalkeeperul de 23 de ani a început la Ringmahon Rangers ca atacant, ajungând portar abia la 14 ani, cu 3 sezoane înainte de se transfera la Liverpool.
"Marca 20-30 de goluri/sezon înainte să aleagă cariera de portar", și-a amintit Sean Fitzgerald, oficial al clubului care l-a descoperit pe Kelleher.
Experiența din atac l-a ajutat enorm pe Caoimhin să citească foarte bine jocul și să știe mereu la ce să se aștepte. Mai mult, a devenit capabil să anticipeze excelent ce se va întâmpla.
"Are un instinct fantastic, mereu e cu un pas înaintea atacantului. Știe cum se mișcă vârfurile adverse și poate să se poziționeze mult mai bine grație citirii jocului", a mai spus Fitzgerald.
Kelleher a ajuns la Liverpool în 2015, părăsind Ringmahon după ce a condus-o spre câștigarea Cork Youth U17 Premier League. De atunci, a apărut de 15 ori în primul "11" al "cormoranilor", având mereu prestații apreciate. Din nefericire pentru el, Alisson e unul dintre cei mai mari portari ai lumii, astfel că nu are pentru moment șanse să apere constant.
Interesant e că Kelleher a avut oferte și de la Aston Villa și Manchester United, când a primit oferta clubului de pe Anfield, acum 7 ani, dar a ales cu inima.
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
14/05/2022 LA 21:06