Diogo Jota a devenit un pericol real pentru locul de titular al lui Roberto Firmino în primul 11 aliniat de Jurgen Klopp la Liverpool, transmite Peter Crouch. Locul internaționalului brazilian în echipa lui Klopp a fost de neatins în ultimii ani, însă acest aspect este pe cale să se schimbe odată cu venirea lui Jota pe Anfield.
Firmino a oferit de-a lungul timpului la Liverpool tot ce a cerut Jurgen Klopp de la jucătorii lui, muncă, dăruire și disponibilitatea pentru sacrificiu, totul de dragul performanțelor echipei. Chiar și așa, proaspăt ajuns pe Anfield, Jota a demonstrat deja că poate reprezenta un element cheie al planului pus la cale de Klopp, prin evoluțiile sale foarte bune la început de drum pentru campioana Angliei.

Locul lui Firmino la Liverpool, amenințat de Diogo Jota – Peter Crouch

Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47
Firmino a înscris în acest sezon un singur gol pentru Liverpool, și doar două în ultimele 19 meciuri în toate competițiile. De partea cealaltă, Diogo Jota a disputat pentru cormorani zece meciuri în toate competițiile în acest sezon, marcând 4 goluri. Roberto Firmino nu a avut niciun șut pe poartă și nici nu a creat vreo fază periculoasă pe Anfield în meciul cu West Ham. Este de atlfel pentru prima dată când brazilianul bifează o asemenea statistică în Premier League după mai bine de două sezoane. Fostul atacant al lui Liverpool, Peter Crouch, este de părere că poziția lui Firmino în cadrul echipei este amenințată de Jota.
"Am avut această opinie, că Firmino este unul dintre puținii jucători din echipă la care Jurgen Klopp nu ar renunța niciodată, luând în seamă forma lor de joc, însă acum există o decizie foarte importantă pe care antrenorul trebuie s-o ia. Am fost foarte impresionat de Jota. A înscris superb în meciul cu West Ham și pare că va face o diferență mare de fiecare dată când intră pe teren. Le-a oferit un element surpriză și demonstrează că transferul lui a meritat. El îi va lua locul lui Firmino dacă va continua să joace așa. În locul lui Klopp nu aș uitat totuși ce a făcut Firmino pentru echipă. Ar fi o mare lovitură pentru el dacă nu ar fi titular sâmbăta viitoare", a spus Peter Crouch pentru Daily Mail.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Haaland, un nou hattrick! Arsenal, lider neînvins în Premier League. Liverpool, succes în prelungiri
31/08/2022 LA 20:53
Premier League
Ce note au primit jucătorii lui Liverpool după eșecul cu United! Singurul care s-a remarcat
23/08/2022 LA 04:46